Τοπικά

Ο Γ. Εμμανουηλίδης ομιλητής στην 5η Τακτική Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Γιώργος Εμμανουηλίδης ήταν ομιλητής στη 5η Τακτική Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελλάδος Κώστας Δέρβος στην ομιλία του κάλεσε όλα τα στελέχη της νεολαίας σε εκλογική ετοιμότητα, διότι η ακατάσχετη σκανδαλολογία από τη πλευρά της κυβέρνησης είναι ένα δείγμα των προθέσεων της να οδηγήσει τη χώρα σύντομα σε εκλογές.
Ο Γιώργος Εμμανουηλίδης από το βήμα της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής:

“Γίναμε όλοι μάρτυρες μίας γενικευμένης γνήσιας αγανάκτησης στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Ο Σύριζα κλονίστηκε από τις συγκεντρώσεις αυτές, καθώς υπήρξαν συμπολίτες μας που βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το μακεδονικό, αλλά ταυτόχρονα και να αντιδράσουν για τον οικονομικό πόλεμο που βιώνουν.
Δεν είναι τυχαίο τα συλλαλητήρια έφυγαν γρήγορα από την επικαιρότητα, έπειτα από μία ατζέντα σκανδαλολογίας και παροχολογίας από την επόμενη μέρα κιόλας.
Οι πολίτες όμως δε ξεχνούν, και παρόλο τον επικοινωνιακό αποπροσανατολισμό που επιχειρείται, η φλόγα του Έλληνα για τα μεγάλα ζητήματα δε σβήνει.
Η ώρα για την γενικευμένη αντίδραση των Ελλήνων έφτασε, καθώς η κοινωνία ωριμάζει μέρα με τη μέρα και το μόνο που αναζητά πλέον είναι η αλήθεια.
Είναι χρέος όλων των στελεχών μας να διαδώσουμε το νικηφόρο μήνυμα.
Να διαδώσουμε το μήνυμα ότι η συμφωνία αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες είναι πολύ κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.
Η εποχή της επιστροφής στο ρεαλισμό, στην κανονικότητα και στην οικονομική ανάταση έφτασε.
Η εποχή της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εδώ!»

Το παρόν στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ έδωσαν από το Νομό Μαγνησίας τα μέλη της Γιάννης Μαμούρας και Κώστας Τσιαγκλιώτης που είναι πάντα ενεργοί στο διάλογο που λαμβάνει χώρα στις εργασίες της”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το