Τοπικά

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου κοντά στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βόλου

Επίσκεψη στο Γηροκομείο

Επίσκεψη προσφοράς και αγάπης στο Γηροκομείο Βόλου πραγματοποίησε το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, ανταποκρινόμενο στο πνεύμα των Χριστουγέννων και αναδεικνύοντας την κοινωνική του ευαισθησία απέναντι σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, τα μέλη του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους και να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά. «Νιώσαμε χαρά και συγκίνηση όταν διαπιστώσαμε ότι αυτή η κοινωνική ομάδα έχει βρει στοργή σε ένα ζεστό και ανθρώπινο περιβάλλον. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες, μας υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και η κουβέντα μαζί τους υπήρξε ανέλπιστα εποικοδομητική και ευχάριστη. Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, είναι παρήγορο η ύπαρξη και η άριστη λειτουργία ενός τέτοιου ιδρύματος, με την στήριξη βεβαίως της τοπικής κοινωνίας», τόνισαν σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του Φιλοπρόοδου Συλλόγου και υποσχέθηκαν ότι θα έχουν σύντομα και νέα συνάντηση με τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου.

Εκδρομή στα Τρίκαλα

Στο μεταξύ, στις 20 Δεκεμβρίου, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, πραγματοποίησε μονοήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα και στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών.
Αφορμή στάθηκε, η πρόσκληση στο παιδικό χορευτικό τμήμα του συλλόγου, να παρουσιάσει ένα παραδοσιακό χορευτικό δρώμενο. Φίλοι και μέλη, με σύμμαχο τον καλό καιρό, έζησαν μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Χορευτικό στα Τρίκαλα

Εκδρομή στα Τρίκαλα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το