Τοπικά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου παρουσιάζει την νέα εφαρμογή για κινητά “Volosshopping”

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θα παρουσιάσει την νέα εφαρμογή για κινητά “Volosshopping”, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176).
Το Volos Shopping είναι μια έξυπνη εφαρμογή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για τα μέλη του και για όλους τους καταναλωτές ή επισκέπτες με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα των αγορών τους σε χρόνο, κάνοντάς τη διαδρομή των αγορών εύκολη , γρήγορη και κυρίως ευχάριστη.

Με την εφαρμογή αυτή ο καταναλωτής κερδίζει χρόνο και χρήμα, είναι απλή, εύχρηστη και φιλική στον χρήστη. Το Volos Shopping είναι εύκολο στη χρήση για λογισμικά Android στο τηλέφωνο, στο tablet και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και σε δεύτερο χρόνο θα είναι διαθέσιμο και στο χώρο του appstore, όπου μπορεί να επεξεργαστεί κάποιος και να οργανώσει τα ψώνια του στον υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο του.
Με αυτό τον τρόπο κάνει ευκολότερες τις αγορές με την οικογένεια και τους φίλους.
Διαθέτει έξυπνη ταξινόμηση: περιλαμβάνει τις Επιχειρήσεις ( μέλη του ΕΣΒ) , καταστήματα της πόλης (είδος, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστότοπος) και ενημερώνει για τις προσφορές καταστημάτων τους χρήστες.
Μπορεί ο καθένας να γνωρίζει το Ωράριο καταστημάτων, τις Εκδηλώσεις που γίνονται και τις Κληρώσεις για να δηλώσει συμμετοχή.
Είναι συνδεδεμένη με τα νέα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των μελών.
Αλλά και όσοι επισκέπτονται την πόλη μας μπορούν να βρουν γρήγορα ποια είναι τα Αξιοθέατα της πόλης, Τηλέφωνα για taxi, Δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ και Χώρους στάθμευσης για να απολαύσουν τις αγορές τους χωρίς άγχος.
Ακόμη, διαθέτει ποια καταστήματα δίνουν τη δυνατότητα προσβασιμότητας σε ΑΜΕΑ.

Το Volos shopping για το Android Wear είναι μια έξυπνη και εύκολη εφαρμογή περιήγησης κι ενημέρωσης των αγορών, είναι βολική και με ένα κλικ ξέρεις που θες να πας .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το