Πολιτισμός

Ο Χάρης Ρώμας για τον Βενιζέλο, τον Τσίπρα και το μνημόνιο-Στις 25 Ιουλίου ο “Οίκος Αντοχής” στο Βόλο

xaris-romas-570

Πρόσωπο που ασχολείται με την πολιτική και ενημερώνεται σχεδόν εμμονικά για εξελίξεις, ο Χάρης Ρώμας θα παρουσιάσει στο Βόλο στις 285 Ιουλίου τον “Οίκο Αντοχής”.

Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης σε όλη τη χώρα, τοποθετήθηκε για τις πολιτικές εξελίξεις σε συνέντευξή του και τόνισε πως τα μέτρα του τρίτου μνημονίου, είναι χειρότερα από ότι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

“Του Βενιζέλου του οφείλω μια μεγάλη συγγνώμη. Οταν έβαλε το περίφημο χαράτσι το οποίο το πέρασε μέσα στη ΔΕΗ είχα εκνευριστεί πάρα πολύ. Μιλαγα με την μητέρα μου θυμάμαι και της είπα κλείνω την τηλεόραση γιατι βλέπω αυτόν που δεν ανέχομαι πλέον να τον βλέπω. Μετά  απο λίγο καιρό τον συνάντησα σε ένα μαγαζί στο Μεταξουργείο  και ηταν με τη συνάδελφο ηθοποιό πρώην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και πολλούς άλλους του κόμματος. Με χαιρέτισε η Αφροδίτη, γυρισε κι εκείνος και μου χαμογέλασε, όσο γλυκά μπορούσε, και απέστρεψα το βλέμμα μου. Που ήταν  μεγάλη αγενεια φυσικά. Τώρα εκ των υστέρων, ο Συριζα με βοήθησε να το καταλάβω, οτι πολλά πράγματα προσδώσαμε μετά μανίας σε αυτούς τους ανθρώπους ηταν μονόδρομος. Δεν τους ηρωποιώ αλλα … Είναι ευκολο να λέμε ο κακός Βενιζέλος και ο κακός Σαμαράς… Θέλω να του ζητήσω συγγνωμη ξέρετε γιατί; Γιατι τον ακουσα στη Βουλή, ναι πικραμένος, αλλά με έναν άψογο λόγο, πολυ καλά τεκμηριωμένο, που δεν ξέρω αν ο καθένας από αυτούς που έγιναν υπουργοί τώρα μπορούν να τον έχουν αυτό το λόγο, που σημαίνει και μια σκέψη οργανωμένη, και τον είδα να τους λέει πιθανώς μέσα στην οργή και την πίκρα του, “εκεί που φτύσατε, θα γλείψετε” . Τι μνημόνιο ηρθε τωρα; Τι μέτρα ήρθαν τώρα; Τρείς φορές χειρότερα. Είχε δίκιο ο Βενιζέλος. Αλλά κανείς δεν θα του το αναγνωρίσει αυτη τη στιγμή.”,είπε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το