Τοπικά

Ο Αργύρης Κοπάνας στο Κατηχώρι – Συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη Μούκα

Στο Κατηχώρι περιόδευσε ο αντιδήμαρχος δημοτικών ενοτήτων Δήμου Βόλου, Αργύρης Κοπάνας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΚ Κατηχωρίου, Δημήτρη Μούκα.
Ο Αργύρης Κοπάνας επισκέφθηκε σημεία, όπου πραγματοποιούνται στοχευμένες παρεμβάσεις από τις Τεχνικές Υπηρεσίες και την ΔΕΥΑΜΒ, όπως είναι η τσιμεντόστρωση εσωτερικής οδοποιίας στην συνοικία της “Αγίας Παρασκευής” και η αντικατάσταση παλαιών αγωγών ύδρευσης.

Σε δηλώσεις του, ο Αργύρης Κοπάνας σημείωσε τα εξής: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια, το έργο και τις στοχευμένες παρεμβάσεις, που έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Σήμερα, βρέθηκα σε έργο τσιμεντόστρωσης τμήματος εσωτερικού οδικού δικτύου και αντικατάστασης αγωγών ύδρευσης, ενώ έχουμε δρομολογήσει παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης του κεντρικού εσωτερικού οδικού δικτύου αλλά και ευρείας τσιμεντόστρωσης αγροτικού δρόμου Κατηχώρι-Άλλη Μεριά. Θα ήθελα να τονίσω την αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο Δημήτρη Μούκα, που φέρνει θετικά αποτελέσματα και μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους κερδίζεται η μάχη της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς”.
Επίσης, ο αντιδήμαρχος βρέθηκε σε έργο αποκατάστασης καθίζησης δρόμου, που εκτελείται από την Περιφέρεια λέγοντας τα εξής: ” χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι μετά την συνάντηση, που είχαμε ο κ. Μούκας κι εγώ με την αντιπεριφερειάρχη κα Κολυνδρίνη ξεκίνησε άμεσα από την πλευρά της Περιφέρειας το έργο αποκατάστασης επικίνδυνης καθίζησης σε δρόμο αρμοδιότητάς της. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, προχωράμε με συνέργειες, συνεργασία και διάθεση για δουλειά και επίλυσης των προβλημάτων των συνδημοτών μας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το