Τοπικά

Ο Αλέξης Κούγιας για την ανθρωποκτονία στον Βόλο – Δημοσιοποιήθηκε φωτογραφία ανθρώπου ως το θύμα ενώ δεν έχει σχέση με την υπόθεση

Sites και τηλεοπτικές εκπομπές δημοσιοποίησαν φωτογραφία του 33χρονου από το έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο και τον παρουσίαζαν ως το θύμα, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια η φωτογραφία του ανθρώπου που παρουσιάστηκε καμία σχέση δεν έχει με την υπόθεση.  Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος:

“Ο κ. Α.Ι.Π. συνάντησε σήμερα τον κ. Κούγια και κατήγγειλε ότι όχι μόνο δεν έχει καμία σχέση με τις πράξεις βιασμού που καταγγέλθηκαν από τον δράστη της εκτελέσεως του αληθινού βιαστού, αλλά είναι και παντελώς άσχετος με το οικογενειακό περιβάλλον του δράστου και του θύματος.
Από εχθές το πρωί, σε sites και τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σήμερα, σε εφημερίδες, δημοσιοποιήθηκε η φωτογραφία του, αλλά και τα στοιχεία της ταυτότητάς του και ότι αυτός δήθεν είναι ο βιαστής της δυστυχούς κοπέλας αλλά και το θύμα της ανθρωποκτονίας, με αποτέλεσμα αυτό να αναπαραχθεί παγκοσμίως, αλλά κυρίως στην Αλβανία, από όπου κατάγεται, με όλες τις ολέθριες συνέπειες αυτής της παράνομης συμπεριφοράς.
Το γραφείο μας θα καταθέσει μηνύσεις και αγωγές κατά όλων των δραστών αυτής της παράνομης συμπεριφοράς.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το