Τοπικά

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στο Γηροκομείο Βόλου

Στο Ίδρυμα «Γηροκομείο Βόλου» βρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Παύλο Πάνο και να συνομιλήσει με το προσωπικό.
Τη σταθερή και διαρκή σχέση του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου με το Γηροκομείο Βόλου και τη στήριξη των αιτημάτων και των δίκαιων επιδιώξεων της δομής με όλα τα κοινοβουλευτικά μέσα την τελευταία τετραετία επεσήμαναν οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος. Το Γηροκομείο Βόλου παρέχει σημαντικό κοινωνικό έργο για την περιοχή και συμβάλει έμπρακτα στην ανακούφιση και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, πολλοί εκ των οποίων υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις και κινητικά προβλήματα.

Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος επεσήμανε ότι: «Το Γηροκομείο Βόλου αφήνει ένα διαχρονικό κοινωνικό αποτύπωμα, ωστόσο δυστυχώς έρχεται να καλύψει ένα έλλειμμα κοινωνικού κράτους που ειδικά την τελευταία τετραετία και μετά από τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ έχει διευρυνθεί. Οι εργαζόμενοι αποτελούν τον ζωτικό πυρήνα της δομής. Για το λόγο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νέο του κοινωνικό συμβόλαιο δεσμεύεται για αύξηση του κατώτατου μισθού στα 880€ με ετήσια τιμαριθμική αναπροσαρμογή, για επαναφορά των ΣΣΕ και για ανασύσταση του ΣΕΠΕ και ενίσχυσή του με στόχο την τήρηση της εργασιακής νομιμότητας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το