Αθλητισμός

«Ντου», τραυματισμοί και γιαούρτια σε διαιτητές που έκαναν σεμινάριο

diaititis

Επίθεση από περίπου 50 αγνώστους δέχτηκαν κορυφαίοι διαιτητές του ποδοσφαίρου την ώρα που παρακολουθούσαν σεμινάριο διαιτησίας στο Περιστέρι. Το σεμινάριο διοργάνωνε η ΚΕΔ και δίδασκαν οι εκπαιδευτές Θάνος Νικολακόπουλος και Μπάμπης Μοιραδωράκης.

Το παρακολουθούσαν συνολικά 60 διαιτητές από τη Super και τη Football League μεταξύ των οποίων και όλοι οι γνωστοί διαιτητές όπως ο Παππάς, ο Σπάθας, ο Παπαπέτρου, ο Δημητρόπουλος, ο Βάτσιος και ο Καλογερόπουλος.

Περίπου 50 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα ΚΥΒΕ του Περιστερίου όπου διεξαγόταν το σεμινάριο των διαιτητών των ενώσεων του Λεκανοπεδίου (ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής), κρατώντας σιδερολοστούς, ενώ τραυμάτισαν στο φρύδι τον βοηθό της Football League Δημήτρη Σαμοϊλη.

Οι χουλιγκάνοι έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους, φώναζαν «είστε τσιράκια του Μαρινάκη» ενώ οι περισσότεροι διαιτητές έτρεχαν να σωθούν. Σωτήρια ήταν η επέμβαση του διαιτητή Δημητρόπουλου που άνοιξε μια πόρτα στο πλάι της αίθουσας όπου έφυγαν οι περισσότεροι διαιτητές.

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το