Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: To μήνυμα αγάπης προς τη Μελάνια για τον Βαλεντίνο ήταν email για τη συγκέντρωση χρημάτων

Ο Ντόναλντ Τραμπ για ακόμα μια φορά κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις όταν χρησιμοποίησε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αλλά και τη σύζυγό του Μελάνια για να μαζέψει χρήματα για την προεκλογική του καμπάνια.

Ο πρώην πρόεδρος έστειλε ένα «ερωτικό γράμμα» στον Βαλεντίνο του, τη σύζυγό του και πρώην Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ με τη μορφή ενός ηλεκτρονικού μηνύματος για τη συγκέντρωση χρημάτων.

«Αγαπητή Μελάνια, Σε αγαπώ. Ακόμη και μετά από κάθε κατηγορία, σύλληψη και κυνήγι μαγισσών, δεν έφυγες ποτέ από το πλευρό μου. Πάντα με υποστήριζες σε όλα. Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα χωρίς την καθοδήγηση, την καλοσύνη και τη ζεστασιά σου. Θα σημαίνεις πάντα τον κόσμο για μένα, Μελάνια!».

Πολλαπλοί σύνδεσμοι στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατεύθυναν τους δωρητές σε μια σελίδα όπου μπορούσαν να αφήσουν καλά λόγια για την Μελάνια καθώς και ένα χρηματικό ποσό για την την εκστρατεία του αγαπημένου της συζύγου.

Και ενώ ο Τραμπ δηλώνει την αιώνια αφοσίωσή του στην κυρία Τραμπ, η πρώην πρώτη κυρία απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό από τις προεκλογικές εκδηλώσεις και τις δημόσιες εμφανίσεις του συζύγου της.

Ο Τραμπ πάντως είπε πρόσφατα στο Fox News, ότι η Μελάνια «θέλει κι εκείνη να ξανακάνει μεγάλη την Αμερική» κι ότι «θα παίξει μεγάλο ρόλο» στην καμπάνια του για μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο. «Νομίζω ότι θα είναι πολύ δραστήρια υπό την έννοια του να είσαι δραστήριος».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το