Κόσμος

Ντέσμοντ Αμοφά: Νεκρός ο διάσημος Youtuber «Ετικά»

Ο Ντέσμοντ Αμοφά, ο οποίος ήταν δημοφιλής προσωπικότητα του YouTube, βρέθηκε νεκρός στην άκρη της γέφυρας του Μανχάταν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22/6), όπως αναφέρει η «New York Post». Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση, ενώ έψαχνε τον «Ετικά» από την προηγούμενη βδομάδα, που εξαφανίστηκε λίγες ώρες μετά την μεταφόρτωση ενός «αινιγματικού» βίντεο, που προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία στους οικείους του.

Στο βίντεο, ο Ντέσμοντ Αμοφά είχε δηλώσει ότι: «λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», ενώ ανέφερε έμμεσα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. «Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», είχε γράψει στην περιγραφή τού βίντεο. «Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Ο χρόνος μου τελειώνει τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος, θα σας στείλω όσες ευλογίες μπορώ από την άλλη πλευρά», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, ο 29χρονος Youtuber.

https://www.instagram.com/p/BzJHX6an0uI/

Λίγες ώρες μετά, το βίντεο κατέβηκε από το YouTube, λόγω παραβίασης κανονισμών, ενώ από τότε έχει ξανανεβεί από διάφορους άλλους χρήστες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το