Lifestyle, Θ Plus

Ντέιβιντ Γκέιλ: Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο ηθοποιός του Beverly Hills 90210

Ο Ντέιβιντ Γκέιλ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Dr. Joe Scanlon σε περισσότερα από 200 επεισόδια της σειράς General Hospital Port Charles, πέθανε σε ηλικία 58 ετών.

Ο Γκέιλ είχε υποδυθεί τον Stuart Carson, τον αρραβωνιαστικό της Brenda Walsh (Σάνεν Ντόχερτι) στο Beverly Hills, 90210, και τον Dean Collins στο δράμα Savannah του WB.

Η αδελφή του Γκέιλ, Κέιτι Κολμενάρες, ανακοίνωσε την είδηση του θανάτου του στο Instagram την Παρασκευή. Η αιτία θανάτου του ηθοποιού δεν έχει ανακοινωθεί.
«Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου. Πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».

Ο Πιτ Φεριέρο, οικοδεσπότης και παραγωγός του podcast Beverly Hills 90210 Show, μοιράστηκε την είδηση του θανάτου του Γκέιλ, καθώς ανέβασε αποσπάσματα από τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του. «Ήταν γεμάτος ζωή και απίστευτες ιστορίες. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Λυπάμαι τόσο πολύ για την απώλειά σας. Ήταν ένα δώρο για όλους μας».

Πηγή:protothema

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το