Αθλητισμός

Νικητές οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας

ορεινό

Διέπρεψαν οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου στους Πανελλήνιους Αγώνες Χιονοδρομίας στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης. Τους αγώνες διοργάνωσε ο ΕΟΣ Βόλου και σε αυτούς συμμετείχαν 160 αθλητές ηλικίας από 13 έως και 16 ετών από 18 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες αποτελούν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας που αφορά τις κατηγορίες παίδες 1 – παίδες 2, κορασίδες 1 – κορασίδες 2 και πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου Γιώργος Καλτσογιάννης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για την απόλυτη επιτυχία της δύσκολης διοργάνωσης και τις ευχαριστίες του για την συνδρομή και την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών του ΕΟΣ Βόλου.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου διέπρεψαν κατακτώντας κύπελλα και μετάλλια παρότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός και έτσι επιβραβεύτηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλλαν τόσο αυτοί όσο και οι προπονητές τους.

Οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

Κατηγορία κορασίδων 1 1η Τσιόβολου Μαρία – Ελένη, 2η Αγιώτη -Γεωργούλα Σοφία, 7η Ποδάρα Αθανασία, 13η Κοσμοπούλου Δανάη, 17η Τράτσα Φωτεινή, 20η Τσούκα Άννα –Ελένη, 24η Φιλίππου Όλγα, 25ην Φιλίππου Ζωή και 31η Κυριτσά Ιωάννα.

Επίσης συμμετείχε η αθλήτρια Ιωάννου Αναστασία.

Κατηγορία παίδων 1 2ος Παπαπαναγιώτου Θεόδωρος, 8ος Γουτζούλιας Νικόλαος, 9ος Ρουσογιάννης Φώτης, 10ος Τζώρτζης Χρήστος – Μιχαήλ, 22ος Μαρκόπουλος Γιώργος – Χρήστος, 26ος Τζίμας Νικήτας, 31ος Δημητρώφ Απόστολος και 34ος Φοινικόπουλος Ιωάννης

Επίσης συμμετείχαν οι αθλητές Παυλής Εμμανουήλ και Κουκορίνης Φώτιος.

Κατηγορία κορασίδων 2 6η Αγιώτη – Γεωργούλα Σοφία, 9η Οικονόμου Ολυμπία, 14η Κορολή Κασσιανή και 15η Καραμπάση Κιάρα.

Επίσης συμμετείχαν οι αθλήτριες Δημητρώφ Γενοβέφα και η Σουλάτου Ελευθερία.

Κατηγορία παίδων 2 4ος Τσιόβλος Σταύρος , 6ος Θεοφανίδης Σταυρός και 9ος Ποδάρας Δημήτριος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το