Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Επανεκκίνηση προπονήσεων για την αγωνιστική-προαγωνιστική ομάδα του τμήματος κολύμβησης

Μετά από σχεδόν δυόμιση μήνες, από τα μέτρα που επιβλήθηκαν προς αποφυγήν της διάδοσης του COVID-19, οι ζωές μας σταδιακά επανέρχονται στην κανονικότητα με την άρση των περιοριστικών μέτρων. Ο Σύλλογος του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” και το τμήμα κολύμβησης έγκαιρα και με απόλυτη υπευθυνότητα ανέστειλε τη λειτουργία των τμημάτων, αντιλαμβανόμενος την σοβαρότητα της κατάστασης και έχοντας πρώτο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια όλων.

Σταδιακά, οι προπονητές οργάνωσαν ένα μεταβατικό πλάνο προπονήσεων για τους αθλητές, ενώ παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν τηλεσυνεδρίες ενημερωτικές, θεωρητικά προπονητικά προγράμματα κι ομαδικές τηλεπροπονήσεις. Τα αγωνιστικά τμήματα (αγωνιστικής και προαγωνιστικής) σε αυτή την χρονική συγκυρία ποτέ δεν έχασαν το πνεύμα που τα  χαρακτηρίζει, την ομαδικότητα που τα διακατέχει κι όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποτελούν τη βάση οικοδόμησης των επιτυχιών.

Σε ανακοίνωσή της η Νίκη Βόλου αναφέρει σχετικά με την επανέναρξη των προπονήσεων της Αγωνιστικής-Προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος κολύμβησης:

“Όλοι μαζί (αθλητές, προπονητές, γονείς) επιδείξαμε μια υπεύθυνη στάση στην εφαρμογή των μέτρων και όλοι μαζί βγήκαμε νικητές αυτής της δοκιμασίας.
Με την σταδιακή άρση των μέτρων και την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων εκ μέρους της πολιτείας το τμήμα κολύμβησης είχε έτοιμο το σχέδιο επανεκκίνησης της δραστηριότητας του.

Η συνεργασία με το πολυιατρείο “Φροντίδα” το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη και η υγειονομική κάλυψη, διασφάλισε για την ομάδα τις υγειονομικές προϋποθέσεις, έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των αποφάσεων των αρμοδίων φορέων, που σε συνεννόηση και απόλυτη συνεργασία με την αρμόδια αρχή των αθλητικών εγκαταστάσεων, το ΔΟΕΠΑΠ με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας που μαζί τους μοιραζόμαστε τις αρετές και κοινές αξίες του αθλητισμού, κάναμε πράξη το Restart ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η αρχή έγινε με την αγωνιστική ομάδα στις 25 Μαΐου με τους πρωταθλητές μας να μπαίνουν ξανά στο στοιχείο τους, ενώ με σοβαρότητά, υπευθυνότητα και υψηλό αίσθημα ασφάλειας για τα παιδιά μας έγιναν τα αντίστοιχα βήματα για την επανεκκίνηση της προαγωνιστικής.
Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 η αγωνιστική και η προαγωνιστική έδωσαν ζωή στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας “Β Πολυμερος” και πάλι.
Οι προπονητές ακαδημιών κι εκμάθησης θα λειτουργούν συμπληρωματικά όπου χρειάζεται προκειμένου να εφαρμόζονται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε και την σταδιακή επανεκκίνηση των ακαδημιών και του τμήματος εκμάθησης της μικρής πισίνας.
Καλούμε όλους τους γονείς των παιδιών που ενδιαφέρονται να συνεχίσουν το μαγικό ταξίδι στο νερό να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του τμήματος που λειτουργεί για την περίοδο αυτή στα γραφεία του συλλόγου μας στο Πανθεσσαλικό καθημερινά 11:00-13:00 και στα τηλέφωνα 2421085221 και κινητό 6974941072(κ.Βάσια).
Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου, σας ευχαριστεί όλους και συνεχίζουμε με τις αξίες του συλλόγου μας οδηγό και το έμβλημα μας να μας δίνει ώθηση για νέες προκλήσεις και κατάκτηση νέων κορυφών, με υπευθυνότητα,σοβαρότητα, οργάνωση και ασφάλεια για όλους, υπηρετώντας τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι “.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το