Αθλητισμός

Νίκη: Την ολοκλήρωση των έργων θέτει ως στόχο ο Στέργιος Φάτσης

Εκλογές είχαμε στον ΓΣΒ «Η Νίκη», με τον Στέργιο Φάτση να ανανεώνει για δύο ακόμη χρόνια την θητεία του στη θέση του προέδρου, για την οποία ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Ο ίδιος μίλησε στη «ΘτΔ» τόσο για την διαδικασία που ακολουθήθηκε, όσο και για τα σχέδια που έχει για τον σύλλογο.

 Όλα κύλησαν ομαλά στις εκλογές της Ερασιτεχνικής Νίκης που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Διενεργήθηκαν σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που προέβλεπε ξεχωριστά ψηφοδέλτια για τον πρόεδρο, τους συμβούλους και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ τηρήθηκαν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ψήφισαν 130 μέλη της Νίκης, που ήταν τακτοποιημένα οικονομικά, με τον αριθμό αυτό να θεωρείται ικανοποιητικός για την εποχή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., το οποίο θα είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό. Εξάλλου, από τους 16 υποψηφίους συμβούλους οι οκτώ έθεταν για πρώτη φορά υποψηφιότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόεδρος για την επόμενη διετία θα είναι ο Στέργιος Φάτσης, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ίδιος μίλησε στη «ΘτΔ», τόσο για τις αρχαιρεσίες του συλλόγου και την ανανέωση σε πρόσωπα που προκύπτει στο νέο Δ.Σ.:

«Το νέο Δ.Σ. θα είναι ανανεωμένο με επτά παλαιούς συμβούλους και άλλους οκτώ που μπαίνουν στο Δ.Σ. για πρώτη φορά. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό διότι δύσκολα βρίσκεις ανθρώπους που να θέλουν να εκτεθούν. Σε όλα τα σωματεία βλέπουμε συνέχεια τα ίδια πρόσωπα για πολλά χρόνια. Ευτυχώς, όσο είμαι εγώ πρόεδρος, δηλαδή για τέσσερα χρόνια συν άλλα δύο, είχα στην πρώτη θητεία 10 στους 15 νέα πρόσωπα, στην δεύτερη πέντε στους 15 και τώρα άλλους οκτώ στους 15. Θεωρώ πολύ ευχάριστο το γεγονός αυτό, δηλαδή το ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μέλη μας να ασχοληθούν και με τη διοίκηση. Εξάλλου, ένας παράγοντας καλό είναι να παράγει και άλλους παράγοντες, όπως οι προπονητές παράγουν τους αθλητές.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στην ψηφοφορία πήγαμε πολύ καλά. Το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν 130 μέλη και είχαμε μόνο ένα άκυρο ψηφοδέλτιο. Για την εποχή που έγιναν οι αρχαιρεσίες, δηλαδή Ιούλιο μήνα με τον κόσμο σε διακοπές, θεωρώ ότι η συμμετοχή ήταν πολύ ικανοποιητική».

Ερωτηθείς για τους στόχους που έχει ο ίδιος ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης για δύο ακόμη χρόνια, ο κ. Φάτσης είπε: «Ο βασικός μου στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα έργα. Γι’ αυτό και έμεινα για την επόμενη διετία Πρέπει να τελειοποιήσουμε το «Παντελής Μαγουλάς» και να βρούμε και την άκρη με τη ΓΑΙΟΣΕ για να μπορέσουμε τα «τρέξουμε» το πρότζεκτ για τον διπλανό χώρο».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το