Αθλητισμός

«Η Νίκη δεν θα χαριστεί πουθενά» δήλωσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο πρόεδρος της Δ.Ε. Θανάσης Τζήμας

Την διαβεβαίωση ότι η Νίκη θα «χτυπήσει» όλα τα παιχνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος έδωσε χθες ο Θανάσης Τζήμας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Εδώ έχουμε ακούσει ότι θα δώσουμε στο τέλος το ματς στον Απόλλωνα. Προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ αγώνα στη ζωή μου. Η Νίκη δεν θα χαριστεί πουθενά».

Μία ακόμη ραδιοφωνική παρέμβαση έκανε χθες το πρωί ο Θανάσης Τζήμας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης μίλησε στην εκπομπή «Η τρόικα των σπορ» του Βόλος 9.86, την επιμέλεια της οποίας έχει ο Σάκης Νταφέκας. Επανέλαβε ότι η τωρινή διοίκηση δεν ευθύνεται για την διακοπή της ηλεκτροδότησης στο «Π. Μαγουλάς» και εξέφρασε την άποψη ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον του. Επίσης, τόνισε πως η Νίκη δεν πρόκειται να χαριστεί σε καμία ομάδα ως το τέλος του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:
Για την υπόθεση με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στο «Π. Μαγουλάς»: «Όποιος ηγείται ενός τεράστιου συλλόγου, όπως είναι η Νίκη, πρέπει να είναι άξιος να λύνει όλα τα προβλήματα. Κάθε επιχείρηση αντιμετωπίζει προβλήματα. Κάποια είναι από το παρελθόν και άλλα τωρινά, ενώ υπάρχουν και τα απρόβλεπτα.
Έχω στα χέρια μου όλες τις αποδείξεις και γνωρίζω τι έχουμε καταναλώσει σε ρεύμα από τον Αύγουστο και πόσο ήταν το προηγούμενο χρέος. Μάλιστα, όταν είχα αναλάβει δεν υπήρχε ούτε νερό, αλλά το λύσαμε το θέμα αυτό.
Στη συνέχεια δημιουργήσαμε ένα αξιόλογο ρόστερ για το οποίο εκείνοι που τώρα κόπτονται για τους παίκτες έλεγαν ότι αξίζουν για το τοπικό. Έλεγαν «που θα πάτε με αυτούς;», ενώ τώρα τους έχουν για ήρωες.
Η τωρινή διοίκηση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ούτε για το ρεύμα, ούτε για το νερό. Απλά προσπαθεί και επιλύει όλα τα προβλήματα. Δύο πλέον είναι τα θέματα: το αγωνιστικό, όπου μπορούμε ακόμη να διεκδικήσουμε τον τίτλο και να σκεφτούμε τι σκοπιμότητες υπήρξαν για την εναντίον μου πρόταση μομφής».
Για το αν πιστεύει πως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για να πλήξει τον ίδιο: «Το έχει πει και ο κ. Ξάνθης, ότι στη Νίκη υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που για μικροσυμφέροντα θέλει την ομάδα να είναι πάντα στη Γ’ Εθνική. Κάποιοι προσβάλουν τον ίδιο τον σύλλογο για ασήμαντα θέματα. Μέχρι που άκουσα ότι έφερε ο ίδιος ο προπονητής νερά. Αυτά είναι χαζομάρες. Ας πάμε όμως στην ουσία: Δυστυχώς η Νίκη το έχει αυτό και ποτέ δεν τίμησε ανθρώπους που κάνουν προσπάθειες. Ο κόσμος βοηθά, αλλά υπάρχει και μία μερίδα ανθρώπων με άλλες βλέψεις. Ας ξέρουν όμως πως είμαι έντιμος και είμαι και παλικάρι. Δεν… μασάω από τέτοια πράγματα. Όταν έχεις έναν άνθρωπο που δημιούργησε από το μηδέν μία ομάδα και την έφερε στους 45 βαθμούς, ενώ θα ήταν και στους 52 αν δεν υπήρχε αυτή η εσωστρέφεια, όταν απελπίζεις τον κόσμο για να μην έλθει στο γήπεδο τότε γιατί μιλάμε; Πάντως για πρώτη φορά μπορεί η πλειοψηφία του κόσμου να αντιδράσει σε όσα γίνονται εις βάρος της ομάδας. Για πρώτη φορά υπάρχει ένας ηγέτης με ικανότητες. Ας έλθουν κοντά μου για να φέρουμε τη Νίκη εκεί που πρέπει να είναι».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Εδώ έχουμε ακούσει ότι θα δώσουμε στο τέλος το ματς στον Απόλλωνα. Προσωπικά δεν έχω δώσει ποτέ αγώνα στη ζωή μου. Η Νίκη δεν θα χαριστεί πουθενά. Έχουμε μία βαριά φανέλα και πρέπει να διαλύσουμε τον Απόλλωνα διότι στον πρώτο γύρο γνωρίσαμε βαριά ήττα και πρέπει να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Κανείς δεν εξευτελίζει τη Νίκη».
Για τις πληρωμές: «Όποιος νομίζει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να δώσει 15 χιλιάρικα είναι αφελής. Αφήστε τον ηγέτη να εφαρμόσει το σχέδιό του. Ας κάνει ο καθένας τη δουλειά του, οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ο κόσμος στην κερκίδα».
Για αν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει τη Νίκη στην παραπάνω κατηγορία την ερχόμενη χρονιά: «Φυσικά και την έχω, ενώ έχω και τους κατάλληλους ανθρώπους μαζί μου. Το Σεπτέμβριο κάποιοι έλεγαν «Αυτός θα φύγει και θα μας αφήσει και προίκα». Εγώ κορόιδο δεν πιάστηκα ποτέ. Τη Νίκη θα την αφήσω όταν θα είναι σίγουρος ότι θα υλοποιηθούν όλα όσα έχω υποσχεθεί».
Για το πόσα χρήματα έβαλε ο ίδιος στη Νίκη: «Είμαι ο πρόεδρος που δεν πείραξε ούτε ένα ευρώ. Τώρα αν έβαλα πέντε ή δέκα, να είστε σίγουροι ότι έβαλα. Περιμένω από τον κόσμο να αποδείξει ότι θέλει τη Νίκη στην παραπάνω κατηγορία».

 

Ο Τρικαλινός Λεωνίδας διαιτητής την Κυριακή
Ο Στέλιος Λεωνίδας από την ΕΠΣ Τρικάλων θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου παιχνιδιού ανάμεσα στη Νίκη και την Πύδνα Κίτρους. Από την ίδια Ένωση θα είναι και οι βοηθοί του και συγκεκριμένα ο Χρήστος Μπάλλας και ο Χρήστος Αλεξόπουλος. Χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Γιώργος Σκαφίδας της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Ο κ. Λεωνίδας δεν έχει «σφυρίξει» παλαιότερα τη Νίκη, ενώ ο Κυριακάτικος θα είναι ο ένατος αγώνας του στη Γ’ Εθνική και τέταρτος φετινός. Για την τρέχουσα σεζόν ήταν ο «άρχων» στα παιχνίδια Διαγόρας-Αστέρας Πετριτή 1-0, Πύδνα-Τηλυκράτης 1-1 και Ρήγας Φεραίος-Εθνικός Φιλιππιάδας 1-0.

Τα εισιτήρια με Πύδνα
Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι πρωταθλήματος της Κυριακής 19/3 με τον Πύδνα Κίτρους:
– Γενική είσοδος: 10 ευρώ.
– Γυναίκες και παιδιά 12 έως 18 ετών: 5 ευρώ.
– Άνεργοι (με τα απαραίτητα δικαιολογητικά): 5 ευρώ.
– Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
https://www.blogger.com/nullhttps://www.blogger.com/nullhttps://www.blogger.com/nullΗ είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή 17/3, από τις 10 το πρωί ως και τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα ως και τις 9 το βράδυ, στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Παραλία (Αργοναυτών 15, 3ος όροφος) και στο καφέ «Υδροχόος» (Μαιάνδρου-Σμύρνης).
Το Σάββατο 18/3 η προπώληση θα συνεχιστεί στα ίδια σημεία και τις ίδιες ώρες και την Κυριακή 19/3 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Γιώργος Πέγιος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το