Τοπικά

Nέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου – Βρέθηκε γδαρμένος στο Φυτόκο δίπλα σε κάδους

Νέο περιστατικό βάναυσης κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε στην περιοχή μας, σύμφωνα με καταγγελία της Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου.
Ειδικότερα, εντοπίστηκε κυνηγόσκυλο στην περιοχή του Φυτόκου, δίπλα σε κάδους γδαρμένο στην μία πλευρά του.  Μάλιστα δίπλα στο άτυχο ζώο υπήρχε και μαύρη σακούλα που άγνωστος δράστης τοποθέτησε για να το πετάξει στους κάδους.
Σύμφωνα με την καταγγελία της Φιλοζωικής Ομάδας το ζώο είναι πιθανότητα πυροβολημένο καθώς φέρει μεγάλο κυκλικό τραύμα στην περιοχή της κοιλιακής χώρα.
Η Φιλοζωική θα προχωρήσει σε μήνυση κατά αγνώστων στην Αστυνομία.

Σε ανακοίνωσή της η Φιλοζωική Ομάδα, μετά το περιστατικό τονίζει:
“Παρακαλούμε όποιος υποπτεύεται πιθανή κακοποίηση ζώου μην μένει άπραγος!Μιλήστε, καταγγείλετε,ένα τηλέφωνο στο αστυνομικό τμήμα είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Σταματήστε να φοβάστε ότι “θα μπλέξετε” και μην ρίχνετε την ευθύνη σε άλλους θεωρώντας πως ενημερώνοντας μια φιλοζωική Ομάδα κάνετε το χρέος σας σαν πολίτες. Αρμόδιοι για τις κακοποιήσεις είναι ΜΟΝΟ η Αστυνομία!
Θα συνεχίσουμε να κοινοποιούμε περιστατικά κακοποίησης και να επικηρύσσουμε τους δράστες μέχρι να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το