Πολιτισμός

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Βολιώτικη Χορωδία

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Βολιώτικης Χορωδίας, Γαμβέτα 66, η κοπή της Βασιλόπιτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Απόστολος Θάνος. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι Χορωδοί και πολλά από τα αρωγά μέλη του Σωματείου.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκυργιάννης ανέφερε ότι το 2017 η Βολιώτικη Χορωδία μπαίνει αισίως στον 80ο χρόνο συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας, συνεχούς εθελοντικής προσφοράς στον Πολιτισμό της χώρας μας. Μπαίνει στο 2017 με αξιόλογο δυναμικό και υψηλούς στόχους, χωρίς εσωτερικά προβλήματα, με την υποστήριξη των φίλων της και της βολιώτικης κοινωνίας γενικότερα. Και αισθάνεται ασφαλής, διότι έχει την βεβαιότητα ότι βρίσκεται, κάθε στιγμή, υπό την σκέπη της Τοπικής μας Εκκλησίας.
Ανακοίνωσε μία χοροεσπερίδα την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου στο «Ενυδρείο», μια συναυλία-αφιέρωμα στον τεράστιο έργο του Μίκη Θεοδωράκη στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου στις 28 Ιουνίου και μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση για τα 80 χρόνια τον Νοέμβριο.
Ακολούθησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου και οι Αρχαιρεσίες, ύστερα από τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο της Βολιώτικης Χορωδίας για την διετία 2017-2018 διαμορφώθηκε ως εξής: Πρόεδρος Χαράλαμπος Σκυργιάννης, Αντιπρόεδρος Κωνστανίνος Τόπας, Γραμματέας Αποστολία Βολιώτη, Ταμίας Ελευθέριος Στράκας, Έφορος Άννα Χατζηαναστασίου, Μέλη Ευθυμία Προβιά-Χασιώτη (με αρμοδιότητες αναπληρωτή ταμία) και Γεώργιος Βαγίτσης (με αρμοδιότητες αναπληρωτή γραμματέα).
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι Ευαγγελία Κοντοπούλου, Ελευθερία Νιφόρου και Κωνσταντίνος Φρατζής.
Η Βολιώτικη Χορωδία εύχεται σε όλα τα μέλη  και σε όλο το κοινό του Βόλου, που εδώ και χρόνια παρακολουθεί τις δραστηριότητές μας, Καλή Χρονιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το