Τοπικά

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Μαγνησίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Ε.Π.Φ.Α.) Μαγνησίας, που προέκυψε από τις εκλογές της Τετάρτης 16 Νοεμβρίου 2016 με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος: Μαυρομάτης Χρυσόστομος
Αντιπρόεδρος: Τουλούδης Νικόλαος
Γραμματέας: Κουτσογιάννης Μαρίνος
Ταμίας: Νάνου Ιφιγένεια
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Ζαχαροπούλου Κατερίνα
Μέλος: Οικονόμου Ηλίας
Μέλος: Βαταμίδης Δημήτριος
Μέλος: Μπαλατσός Χρήστος
Μέλος: Σταθόπουλος Δημήτριος
Η Ε.Π.Φ.Α. Μαγνησίας που ιδρύθηκε το 1975, είναι ένας επιστημονικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό την καθιέρωση, προαγωγή και ανάπτυξη της Φυσικής Αγωγής και του Αθλητισμού, την εξάπλωση του υγιούς αθλητικού πνεύματος, την επιμόρφωση και στήριξη των συναδέλφων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής καθώς και την προβολή και προώθηση των αιτημάτων τους σε συνεργασία με όλους τους επιστημονικούς φορείς.
Το Δ.Σ της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Μαγνησίας (Ε.Π.Φ.Α.), θα συνεδριάζει την πρώτη Τετάρτη κάθε μήνα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Αθλητικού κέντρου Δήμου Βόλου (Γ. Δήμου-Μεταμορφώσεως) στις 20:00.
Oι συνεδριάσεις θα είναι ανοιχτές για όποιον θέλει να τις παρακολουθήσει, να προτείνει δράσεις, να εκφράσει τις απόψεις του ή και διάφορα αιτήματα.
Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τις προτάσεις τους και στα e-mail του Συλλόγου: [email protected], & [email protected],
Πληροφορίες για όλες τις προγραμματισμένες δράσεις στην ιστοσελίδα της Ένωσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:https://sites.google.com/site/epfamag/
καθώς και στο προφίλ στο Facebook: ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Π.Φ.Α.)

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το