Ελλάδα

Νέα «βόμβα» Σαμαρά: «Θα λέμε στον λαό να ψηφίζει και να μην απέχει και ταυτόχρονα σε βουλευτές και υπουργούς να απέχουν;»

Νέο σχόλιο έκανε από την Καλαμάτα ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Η δήλωσή του
Ο Αντώνης Σαμαράς, από το Δικαστικό Μέγαρο της Καλαμάτας, όπου βρέθηκε για την κοπή της πίτας του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

«Στην συντριπτική της πλειοψηφία η κοινωνία έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη, για αυτό το ζήτημα και εγώ θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα στη Βουλή».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για την στάση αποχής που πρότεινε ως θέση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στους βουλευτές της ΝΔ που δεν συμφωνούν ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε:

«Εγώ ξέρω ότι επί χρόνια όλοι οι πολιτικοί λέμε στον Ελληνικό λαό ότι πρέπει να μην απέχει από τις εκλογές και να ψηφίζει για το καλό της Δημοκρατίας. Θα λέμε, λοιπόν, στον Ελληνικό λαό να ψηφίζει και να μην απέχει, και, λέμε ταυτόχρονα στους βουλευτές και τους υπουργούς να απέχουν;».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το