Τοπικά

Νέα συνάντηση εθελοντών στο Δημαρχείο Βόλου

Δημαρχείο

Νέα πρόσκληση στους εθελοντές της πόλης, για συνάντηση και συνεργασία σε δράσεις και εκδηλώσεις, απευθύνει η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή. Η συνάντηση έχει οριστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ζητήθηκε από τα μέλη τοπικών συλλόγων και σωματείων, φοιτητές, μαθητές και όποιους δημότες επιθυμούν, να μετάσχουν ενεργά στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Βόλου για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ συζητήθηκε επίσης το πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού που τιμάται κάθε χρόνο στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού – Τοκαλή τόνισε ότι στόχος είναι η ενεργοποίηση όλων και η ανάδειξη του εθελοντισμού για την υποστήριξη δράσεων που θα προσφέρουν ενημέρωση, εκπαίδευση αλλά και ψυχαγωγία.

Η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν θα σταλούν ιδιαίτερες προσκλήσεις. Σημειώνεται τέλος ότι κάθε εθελοντής που θα μετάσχει στις εκδηλώσεις θα λάβει βεβαίωση και σχετική διαπίστευση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το