Τοπικά

Νέα προκαταρκτική εισαγγελίας μετά την επίθεση σκύλου σε 14χρονη

 

Νέα εισαγγελική παρέμβαση χθες για το θέμα των αδέσποτων ζώων, μετά την επίθεση σκύλου σε 14χρονη μαθήτρια μέσα στο προαύλιο του Γυμνασίου και Λυκείου Βελεστίνου. Η εισαγγελέας υπηρεσίας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας μετά τα σχετικά δημοσιεύματα, πως αδέσποτο σκυλί την ώρα του διαλείμματος δάγκωσε στην πλάτη 14χρονη μαθήτρια, της έσκισε το μπουφάν και την τραυμάτισε στην πλάτη.
Το περιστατικό φέρεται να έγινε το πρωί της Τετάρτης και μετά τις φωνές των συμμαθητών της κοπέλας, επενέβη καθηγήτρια, που έβγαλε το σκυλί από το προαύλιο και μετέφερε τη μαθήτρια στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής η οποία ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, ζητείται να ληφθεί κατάθεση από τους γονείς του κοριτσιού, να υποβληθεί υπόμνημα της διεύθυνσης του σχολείου και να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αδέσποτο σκυλί τραυμάτισε την 14χρονη. Το αδίκημα που θα διερευνηθεί εάν τελέστηκε είναι αυτό της σωματικής βλάβης από αμέλεια, ενώ θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία και το πιστοποιητικό των γιατρών που εξέτασαν το κορίτσι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το