Αθλητισμός

Μυστιλιάδης: Στην καρδιά μου η Νίκη – Την Κιβωτό του Κόσμου επισκέφθηκαν Δ.Ε. και καλαθοσφαιριστές  

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν η χθεσινή. Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ζέφυρο η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης τίμησε τον Γρηγόρη Μυστιλιάδη, που πλέον αγωνίζεται στους Θεσσαλονικείς.
Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση και τη συγκίνησή του δηλώνοντας στη «Θ»: «Για μένα είναι χαρά και τιμή να αναγνωρίζεται η προσφορά μου σε μια ομάδα με την οποία ζήσαμε τρία πολύ όμορφα χρόνια, και την οποία έχω στην καρδιά μου. Ευχαριστώ τη διοίκηση της Νίκης, που αποτελείται από σοβαρούς, αξιόλογους ανθρώπους, καθώς και τον κόσμο. Εύχομαι τα καλύτερα στην Νίκη που αξίζει να βρίσκεται σε ψηλότερα.

Στο μεταξύ μια αξιέπαινη πρωτοβουλία πήρε η Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης. Τα μέλη της συνοδευόμενα από τους καλαθοσφαιριστές Ζήση Καφάση, Στέφανο Διγενή και Μανώλη Αναγνωστόπουλο επισκέφθηκε την Κιβωτό του Κόσμου στο Διμήνι και δώρισαν φανέλες, φόρμες και μπάλες στα παιδιά, ενώ πρόσφεραν και εισιτήρια για το ματς με τον Ζέφυρο. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ για την επίσκεψη αυτή και οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να συνεχίσουν την κοινωνική τους προσφορά…

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το