Ελλάδα

Μύκονος: Αντιμέτωπος με κυρώσεις από την ΥΠΑ ο πιλότος του ελικοπτέρου που προσγειώθηκε στην παραλία

Αντιμέτωπος με σοβαρές κυρώσεις, οι οποίες εφόσον αποδειχτεί από τη διερεύνηση της υπόθεσης ότι δεν έκανε τις ενδεδειγμένες κινήσεις μπορούν να φτάσουν έως και στην απώλεια του πτυχίου του, είναι ο επιχειρηματίας, ο οποίος προσγειώθηκε με το ελικόπτερό του το περασμένο Σάββατο σε beach bar της Μυκόνου.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοίνωσε ότι διερευνά ήδη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό με την προσγείωση ελικοπτέρου στις 5-6-2021 στην παραλία Πάνορμος της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος και ιδιοκτήτης αναμένεται να κληθεί σε απολογία στο πλαίσιο της διερεύνησης του περιστατικού.

«Αν διαπιστωθούν παραβάσεις των εγκεκριμένων διαδικασιών στην συγκεκριμένη πτήση η ΥΠΑ θα επιβάλει τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται ότι όπως έγραψε νωρίτερα το «ethnos.gr», το ελικόπτερο του επιχειρηματία προσγειώθηκε στην παραλία και οι λουόμενοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Ενας από αυτούς κατέγραψε σε βίντεο την προσγείωση και οι εικόνες κάνουν από νωρίς πλέον κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου σε παραλία που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, με κίνδυνο να υπάρξει τραυματισμός.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το