Κόσμος

Μπήκε σε δεξαμενή για να της κάνει πρόταση γάμου και πνίγηκε – Χαμός στα social media

Οι διακοπές στην Τανζανία για τον Steven Weber και την Kenesha Antoine ήταν ονειρεμένες και εκείνος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του με έναν πρωτότυπο και πολύ περίεργο τρόπο. Έτσι μπήκε σε μια δεξαμενή, κρατώντας ένα μονόπετρο και ένα μήνυμα για την Kenesha. Η συνέχεια όμως δεν ήταν το ίδιο ονειρεμένη για το ζευγάρι.

Ο Steven βούτηξε στη δεξαμενή κρατώντας ένα μήνυμα που έγραφε: «Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο ώστε να σου πω όλα όσα αγαπώ σε εσένα ΑΛΛΑ όσα αγαπώ σε εσένα τα αγαπώ όλο και περισσότερο κάθε μέρα». Τελικά, ο νεαρός δεν βγήκε ποτέ από την δεξαμενή, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πνίγηκε. Η σύντροφός του, Kenesha πόσταρε το video στο Facebook με ένα συγκλονιστικό μήνυμα προς τον αδικοχαμένο Steven.

Μεταξύ άλλων, η Kenesha γράφει: «Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να τιμήσω την όμορφη ψυχή του Steven. Ήσουν ένα λαμπερό φως για όποιον συναναστρεφόσουν. Δεν είχες ποτέ εχθρούς και έφερες τόση χαρά σε τόσο πολλούς ανθρώπους».

There are no words adequate enough to honor the beautiful soul that is Steven Weber, Jr. You were a bright light to…

Publiée par Kenesha Antoine sur Vendredi 20 septembre 2019

Η ιστορία έχει συγκλονίσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι, ακόμη και αν δεν γνώριζαν το ζευγάρι, αφήνουν μηνύματα συμπαράστασης τόσο κάτω από την ανάρτηση της Kenesha όσο και κάτω από το τελευταίο ποστ του Steven στο Facebook, ευχόμενοι κουράγιο στην οικογένειά του αλλά και στην ίδια.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το