Αθλητισμός

Μπαράζ ανανεώσεων στην μπασκετική Νίκη

 

Σε μπαράζ ανανεώσεων επιδόθηκε η ομάδα μπάσκετ της Νίκης. Παραμένουν «κυανόλευκοι» οι Σάκης Κουτίνας, Άρης Βερτζάγιας, Απόστολος Κωστούλας και Νανζίφ Αρίστον Ιντό.

 

Μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη ως πρώτου προπονητή και την παραμονή του τεχνικού διευθυντή Παναγιώτη Τσώλη, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ της Νίκης προχώρησε και στην ανανέωση της συνεργασίας με τέσσερις καλαθοσφαιριστές. Μάλιστα εξέδωσε τις παρακάτω ανακοινώσεις:
Για τον Σάκη Κουτίνα: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για την ερχόμενη σεζόν με τον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Κουτίνα (36, 1.95, SG).
Ο Σάκης συνεχίζει για έβδομη σεζόν στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ την περσινή αγωνιστική χρονιά, ήταν ο πρώτος σκόρερ της Νίκης Βόλου μετρώντας 328 πόντους με 22 τρίποντα σε 19 αγώνες. Η καλύτερη του επίδοση επιθετικά ήταν απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου μέτρησε 32 πόντους με 3 τρίποντα. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Άρη Βερτζάγια: «Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον αθλητή Άρη Βερτζάγια (23, 1.84, PG-SG). Ο Άρης συνεχίζει για 6η σεζόν μαζί μας, όντας πλέον ένας από τους «παλιούς» του ρόστερ, παρά το νεαρό της ηλικίας του.
Την περασμένη σεζόν άφησε για μια ακόμη φορά το στίγμα του στην ομάδα με την ενέργεια και το πάθος που τον χαρακτηρίζει, ενώ μέτρησε 89 πόντους με 5 τρίποντα σε 19 αγώνες. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Απόστολο Κωστούλα: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την ερχόμενη σεζόν με τον Βολιώτη αθλητή Αποστόλη Κωστούλα (24, 1.92, PG-SG).
O Αποστόλης έδωσε πολύτιμες λύσεις στην ομάδα μας την περασμένη σεζόν, μετρώντας 118 πόντους με 6 τρίποντα σε 19 αγώνες. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».
Για τον Νανζίφ Αρίστον Ιντό: «Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γάλλο αθλητή Νανζίφ Αρίστον Ιντό (27, 2.01, PF-C) για την ερχόμενη σεζόν.
Στην παρθενική του χρονιά στα Ελληνικά παρκέ ο Αρίστον έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα κι έδωσε πολύτιμες λύσεις στη γραμμή των ψηλών της ομάδας μας, μετρώντας 140 πόντους με 6 τρίποντα σε 18 αγώνες, την περασμένη σεζόν. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το