Πολιτισμός

Μουσική γιορτή με Κ. Μαραβέγια στο ανοιχτό θέατρο Βόλου

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοιμάζει μια εξαιρετική συναυλία στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο του Βόλου την Τρίτη 12 Ιουνίου.
Πόρτες ανοίγουν στις 20.00, έναρξη 21.30.
Έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.
Ο Κωστής Μαραβέγιας επιστρέφει στον Βόλο για μία μεγάλη συναυλία!
Ένα πολύχρωμο πολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Απλόχερη αληθινή μουσική γιορτή που μας παρασύρει, εμπλουτίζοντας τις αισθήσεις μας, την ψυχή και την καρδιά μας.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από τα πρώτα του χρόνια στη δισκογραφία, όπως το χαρακτηριστικό «Δε ζητάω πολλά», το ελκυστικό «Πού να βρω μια να σου μοιάζει», την παιχνιδιάρικη «Λόλα», επιλογές από το τελευταίο του album «Κατάστρωμα» όπως το «Φάρος», το μεθυστικό «Ζεστό Κρασί», το «Συγχωροδοπέταλα», αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκο Αγγλούπα (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελο Αγγελίδη (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνα Μπελλώνια (κρουστά, τύμπανα).
Εισιτήρια: 10 ευρώ – φοιτητικά, ΑμεΑ, ανέργων (100 εισιτήρια), 13 ευρώ προπώληση, 15 ευρώ ταμείο.
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα Seven Spots (Κ.Καρτάλη 221 καθώς και Πολυμέρη με Περραιβού), Illusion RT (Τ.Οικονομάκη με Αγ. Νικολάου), Κεχαΐδης Music Store (28 Οκτωβριου 118Α με Δον Δαλεζίου) τηλ. επικοινωνίας / πληροφορίες 2421 403454 (ώρες γραφείων).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το