Τοπικά

Μόνο ηλεκτρονικά η υποβολή αιτημάτων διοικητικής πράξης για τα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 τίθεται σε λειτουργία η εφαρμογή Διοικητικών Πράξεων ΕΑΕ 2020. Τα αιτήματα Διοικητικών Πράξεων, για το έτος 2020, καταχωρούνται μόνο ηλεκτρονικά. Οι παραγωγοί οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμούν να μεταβάλουν στοιχεία των αιτήσεών τους, στο πλαίσιο διόρθωσης προφανών σφαλμάτων, υποβάλουν τις αλλαγές συγκεκριμένων πεδίων της οριστικής ΕΑΕ 2020 είτε μέσω των Κέντρων Υποβολής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ) που είχαν αρχικά απευθυνθεί είτε απευθείας στο ΟΠΣΕΑΕ.

Επισημαίνεται ότι οι μεταβολές των αιτήσεων και η υποβολή αιτημάτων διοικητικής πράξης αναφορικά με τα μέτρα αγροτικής ανάπτυξης (διάφορα Προγράμματα) θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι την πρώτη πληρωμή της δράσης (προκαταβολή) δηλαδή την 30/11/2020.

Ειδικότερα για τα Μέτρα 10 και 11 και δεδομένου ότι η προκαταβολή θα καταβληθεί μέχρι 30.11.2020 οι προαναφερόμενες Διοικητικές Πράξεις, η επισύναψη ορθού ενοικιαστηρίου και η μεταβολή λοιπόν στοιχείων ιδιοκτησίας για τις περιπτώσεις που υπάρχει οριστική ένταξη στην δράση 10.1.08 «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» 3η Πρόσκληση κρίνεται απαραίτητο να υποβληθούν μέχρι 11.11.2020.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων πραγματοποιείται στην εφαρμογή https://osdeypovoli.dikaiomata.gr/gaee2020/#/EdetedeaeehdSearch

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το