Αθλητισμός

Μοίρασε τρόφιμα και… αγάπη – Αξιέπαινη προσφορά της ΠΑΕ Νίκη σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για μία ακόμη χρονιά η ΠΑΕ Νίκη. Αντιπροσωπεία της μοίρασε χθες τρόφιμα σε οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες προκειμένου να έχουν όλα τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Ήταν μία κίνηση αγάπης από τους «κυανόλευκους» σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και η οποία είναι άξια κάθε επαίνου.

Το 2020 είναι μία δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη, αφού χιλιάδες έχασαν τη ζωή τους αποτελώντας θύματα της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ και από οικονομικής άποψης πολλές οικογένειες έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση λόγω του κλεισίματος πολλών επιχειρήσεων και της απώλειας θέσεων εργασίας.

Στην εποχή που διανύουμε η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη και αυτό το γνωρίζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Νίκη, που χθες προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Βόλου και τους ιερωμένους του ναού της Ευαγγελίστριας. Συγκεκριμένα, μοίρασαν τρόφιμα σε περίπου 20 οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να περάσουν πιο ευχάριστα τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής: «Αγαθά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι και από μία ευχετήρια κάρτα για καλές γιορτές μοίρασε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, το πρωί της Τετάρτης (23/12), σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη, ύστερα κι από την απαραίτητη υπόδειξη των ιερωμένων της Ευαγγελίστριας. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, μόνο αντίδοτο είναι η αγάπη…».
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η φιλανθρωπική δράση της ΠΑΕ Νίκη δεν θα σταματήσει εδώ. Σε ανακοίνωσή τους, πριν από μερικές ημέρες, οι «κυανόλευκοι» ανέφεραν τα εξής: «Στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα παραχωρηθεί ένας ολοκαίνουριος φορητός υπολογιστής, όπως τα ίδια αιτήθηκαν, ώστε να μπορέσουν να φανούν αποδοτικότερα στις μαθησιακές τους υποχρεώσεις, εν μέσω καραντίνας.
Επίσης, θα επισκεφτούμε και την Κιβωτό του Κόσμου, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, τα οποία επιλέχθηκαν σε συνεννόηση με τη διοίκηση της δομής, πάντα βάσει των επιθυμιών και των αναγκών των ίδιων των παιδιών».

Η φιλανθρωπική δράση της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης
Συνεχίζεται από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης η συλλογή διαφόρων βασικών ειδών, όπως ρούχα και τρόφιμα μακρά διάρκειας, καθώς και παιχνιδιών, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.
Τα μέλη της Λέσχης είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση που έχει αυτή η φιλανθρωπική δράση, με τα γραφεία της (Μαιάνδρου 24) να είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για όποιον επιθυμεί να συνδράμει. Όποιος δεν μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της Λέσχης, μπορεί να επικοινωνήσει με τον ταμία της Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλέφωνο 6976206981. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει μέριμνα ώστε μέλος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης να τον επισκεφτεί στο δικό του σπίτι για να παραλάβει τα προσφερόμενα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το