Αθλητισμός

Μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου

Στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 80 χρόνια του “Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937”, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 09.00 στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί αρχιερατικό μνημόσυνο για τους θανόντες αθλητές, παράγοντες, προπονητές και φιλάθλους της ομάδας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου.

Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη θα επισκεφθούν το Γηροκομείο Βόλου όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας .

Παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας να συνδράμουν την προσπάθεια, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.

Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές , προπονητές , παράγοντες και φιλάθλους που δεν βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό η τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νικόλαο Τσεκούρα στο τηλέφωνο 6979002709 .

Η συμβολή όλων κρίνεται απαραίτητη ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το