Ελλάδα

Μητσοτάκης στους βουλευτές: Περισσότερη δουλειά, λιγότερα λόγια, συνεχής μάχη κατά του λαϊκισμού

Ορθιοι και με παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη οι βουλευτές του όταν ανέβηκε στο βήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία συνεδριάζει στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα κατά την είσοδό του στην αίθουσα Γερουσίας διαπίστωσε: «Δεν χωράμε, αυτό είναι ευχάριστο». Η κατεύθυνσή μας είναι να δουλεύουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο, είπε στην πανηγυρική συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ισχυρή αυτοδύναμη πλειοψηφία της ΝΔ με 158 βουλευτές, τη μεγαλύτερη εδώ και πολλά χρόνια, όπως είπε.

Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από τους βουλευτές του
Αναβάθμιση πολιτικού λόγου, αντιπαράθεση με επιχειρήματα ζήτησε ο πρωθυπουργός από τους βουλευτές του. «Η ψήφος της 7ης Ιουλίου αποτελεί απάντηση κατά του λαϊκισμού και των ακραίων μορφών, είπε ο πρωθυπουργός. Είναι κατάκτηση η απουσία του φασιστικού μορφώματος από τη Βουλή», τόνισε. Παράλληλα τόνισε ότι επιθυμεί να δίνουν καθημερινά μάχη κατά του λαϊκισμού στην κοινωνία αποκρούοντας τα ρουσφέτια και την λαϊκίστικη συνθηματολογία. Τέλος ζήτησε να μην υπάρχουν κενά έδρανα από τους βουλευτές της ΝΔ. «Το βήμα της Βουλής επιβραβεύει την ποιότητα και την σκληρή δουλειά», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Ομόφωνα και δια βοής εξελέγη ο Σταύρος Καλαφάτης νέος γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, έπειτα από πρόταση του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους βουλευτές να τον υπερψηφίσουν και να «μην του κάνουν τη ζωή δύσκολη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το