Τοπικά

Μιλτ. Παπαδημητρίου “Πανελλαδική δυσφήμιση για το Νότιο Πήλιο ο κ . Μιτζικός”

 

Από το συνδυασμό «Νέα αρχή για τον τόπο μας» και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. , Μιλτιάδη Παπαδημητρίου , εξεδόθη δελτίου τύπου για την πρόσφατη ενέργεια του δημάρχου Νοτίου Πηλίου κου Μιτζικού , η οποία όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση “δημιούργησε έντονες αντιδράσεις στην κοινωνία του Νοτίου Πηλίου και όχι μόνο .

Με την απόφασή του να παραστεί ως δικαστικός αντιπρόσωπος στις εκλογές της Κυριακής, 25ης Ιουνίου , ξεπερνώντας κάθε ηθικό φραγμό και νομιμότητα, χωρίς να σεβαστεί το θεσμικό του ρόλο ως δήμαρχος, ο κ. Μιτζικός , επέλεξε για άλλη μια φορά, βάζοντας σε προτεραιότητα το προσωπικό και οικονομικό του συμφέρον ,να αποτελέσει ο ίδιος το πρόβλημα της εκλογικής διαδικασίας στο Νότιο Πήλιο.

Θα περιμέναμε απ την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το θέμα ,την απεμπλοκή του απ αυτή τη διαδικασία , ζητώντας ένα συγγνώμη απ τους δημότες Νοτίου Πηλίου για την πανελλαδική δυσφήμιση του Δήμου μας εξαιτίας του, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε άμεσα και με σαφή τρόπο..

Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και ο εκάστοτε δήμαρχος , οφείλει να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής αναμέτρησης , παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις και υπηρεσίες , σ όλους τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία ,κάτι το οποίο ήταν αυτονόητο για όλους τους πρώην δημάρχους στο Νότιο Πήλιο”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το