Ελλάδα

Μιλένα Αποστολάκη: Γειτόνισσά της η Ρωσίδα κατάσκοπος «Μαρία Τσάλλα»

Στην ίδια πολυκατοικία στο Παγκράτι όπου έμενε η «Μαρία Τσάλλα», η Ρωσίδα κατάσκοπος που αποκάλυψε η ΕΥΠ, έμενε η πρώην υπουργός και νυν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ «αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν ήταν η γυναίκα αλλά το μαγαζί που άνοιξε στη διπλανή πολυκατοικία. Ήταν ένα μαγαζί με μια μεγάλη πινακίδα με αγλλικά γράμματα που λεγόταν “Γαλάζιο”, το οποίο θα χαρακτήριζα εναλλακτικό».

«Το μόνο που έβλεπα εκεί ήταν ένα νεαρό κορίτσι που έπλεκε, μια εικόνα αρκετά περίεργη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πώς θα έβγαζε τα έξοδά του, τα περιορισμένα έξοδα του» συνέχισε η κυρία Αποστολάκη, η οποία πρόσθεσε ότι «με τη δύναμη της στατιστικής μπορώ να σας πω ότι δεν έμπαινε κανείς στο μαγαζί αυτό έβλεπα μόνο μια νεαρή γυναίκα που έπλεκε».

Σύμφωνα με την κυρία Αποστολάκη η Ρωσίδα κατάσκοπος «έμενε στον 2ο όροφο κι εγώ στον 5ο. Την είχα συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διασταυρωνόμασταν, η επαφή μας ήταν μια “καλησπέρα” που ήταν άψογη».

Ωστόσο ο διαχειριστής που συνομιλούσε μαζί της είπε στην Μιλένα Αποστολάκη για την «Μαρία Τσάλλα» ότι «τα ελληνικά της δεν ήταν καθόλου φτωχά, ήταν σωστά δομημένα αλλά καταλάβαινες ότι είχε μια προφορά».

Σε κάθε περίπτωση, σημείωσε η κυρία Αποστολάκη «και ο σωματότυπός της και οτιδήποτε παρέπεμπε σε μια καθημερινή κοπέλα που δεν σου έκανε καμία εντύπωση».

Ερωτηθείσα για την αντίδραση των υπολοίπων ιδιοκτητών της πολυκατοικίας στο Παγκράτι απάντησε πως «από όσους έχω δει όλοι έχουν σαστίσει. “Έπεσα από τα σύννεφα” το ίδιο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το