Τοπικά

MicroCode-Προηγμένες λύσεις Πληροφορικής στην Καρδίτσα

H MicroCode είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Βασική της αποστολή είναι να παρέχει καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις χρησιμοποιώντας προηγμένα τεχνικά μέσα.

Αξιοποιώντας την πείρα και την τεχνογνωσία του προσωπικού της, κατορθώνει να ανταποκρίνεται επιτυχώς στις ψηφιακές προκλήσεις που συναντούν οι πελάτες της.

Η MicroCode ασχολείται με τη πώληση προϊόντων (μονάδες Η/Υ, Laptops, περιφερειακά, αναλώσιμα, ταμειακές μηχανές),όλα κατασκευασμένα από διακεκριμένες ξένες ή ελληνικές εταιρείες πληροφορικής.

Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, για επαγγελματίες και ιδιώτες (με επιτόπου επίσκεψη για έναν πρώτο δωρεάν έλεγχο) ή ακόμη και με απομακρυσμένη υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα, στις παροχές που προσφέρει περιλαμβάνονται: format μονάδας Η/Υ ή laptop, αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, συντήρηση & επισκευή συστήματος ψύξης, επισκευή βύσματος τροφοδοσίας, αντικατάσταση σκληρού δίσκου, backup και επαναφορά δεδομένων, ).

Με έδρα την πόλη της Καρδίτσας, εξυπηρετώντας όμως και τις ευρύτερες περιοχές, η φιλοσοφία της MicroCode είναι να παρέχει διαρκώς υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που υποστηρίζονται υπεύθυνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το