Κόσμος

Μια φωτογραφία με τον Ερντογάν κοστίζει 100.000 δολάρια!

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο τιμοκατάλογος χορηγιών του ομίλου που διοργάνωσε το δείπνο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη. Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Σοζτζού μεταδίδει πως όσοι πλήρωσαν 100.000 δολάρια κάθισαν στο τραπέζι του πρωτοκόλλου και συμμετείχαν σε μια ομαδική φωτογράφιση. Σύμφωνα με τα λογότυπα που προβάλλονταν στην οθόνη κατά τη διάρκεια του δείπνου, 4 εταιρείες ήταν πλατινένιοι χορηγοί, 2 ήταν χορηγοί VIP, 1 ήταν χρυσός χορηγός και 7 ήταν ασημένιοι χορηγοί.

Σύμφωνα με τις τιμές στο φυλλάδιο, η Τουρκο-αμερικανική Επιτροπή TASC κέρδισε 660.000 δολάρια από αυτές τις χορηγίες. Η πλατινένια χορηγία, που προσφερόταν έναντι 100.000 δολαρίων, περιλάμβανε την πρόσκληση στη σκηνή για μια ομαδική φωτογραφία με τον πρόεδρο, την παραλαβή μιας τιμητικής πλακέτας στη σκηνή, μια θέση στο προεδρικό τραπέζι πρωτοκόλλου, δύο θέσεις στο δεύτερο τραπέζι πρωτοκόλλου, ιδιωτική συνάντηση με τον Ερντογάν και τους υπουργούς του υπουργικού συμβουλίου και την προβολή σε ψηφιακές οθόνες κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Υπήρχαν επίσης ευκαιρίες χορηγίας ύψους 45.000, 30.000 και 20.000 δολαρίων. Όσοι πλήρωναν 20.000 δολάρια είχαν θέση στο τέταρτο τραπέζι του πρωτοκόλλου και προβολή του λογότυπου των εταρειών τους στις ψηφιακές οθόνες.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το