Αθλητισμός

Μετέτρεψαν το σπίτι τους σε… εξέδρα οπαδών – Οι ξένοι παίκτες τραγουδούν συνθήματα για τη Νίκη

Σε… Θύρα 3 του «Π. Μαγουλάς» μετέτρεψαν το σπίτι τους οι ξένοι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Οι Αλεχάντρο Κρουθ, Αντόνιο Ροχάνο, Λούκας Γκαρσία, Χορδάν Ντομίνγκεθ, Σέρτζιο Γκονζάλες και Λούκας Μπόσιο εμφανίζονται σε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ όπου τραγουδούν συνθήματα υπέρ της βολιώτης ομάδας.

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η ΠΑΕ Νίκη τη χθεσινή ημέρα. Οι «κυανόλευκοι» ανάρτησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι αλλοδαποί παίκτες της ομάδας.
Εμφανίστηκαν στο βίντεο να τραγουδούν συνθήματα υπέρ της βολιώτικης ομάδας. Μάλιστα αν και πρόκειται για Αργεντινούς και Ισπανούς άπαντες τραγουδούν στην ελληνική γλώσσα.
Άλλωστε στο διάστημα που βρίσκονται στη χώρα μας έχουν φροντίσει να μάθουν αρκετές λέξεις στα ελληνικά, προκειμένου να μπορούν να συνεννοηθούν και διαβίωσή τους στον Βόλο να είναι πιο ομαλή.

Συγκεκριμένα στο βίντεο εικονίζονται ο Αλεχάντρο Κρουθ και ο Αντόνιο Ροχάνο με τα παιδιά τους, οι Λούκας Γκαρσία, Χορδάν Ντομίνγκεθ (συνοδεία του… σκύλου του), καθώς και οι νεοαποκτηθέντες Αργεντινοί Σέρτζιο Γκονζάλες και Λούκας Μπόσιο.
Όλοι τους τραγουδούν ένα πολύ γνωστό σύνθημα των οργανωμένων οπαδών που το φώναζαν από τη Θύρα 3 του «Παντελής Μαγουλάς»: «Νικάρα σ’ αγαπάω, για την πάρτη σου τρελάδικο θα πάω. Στον ψυχίατρο θα λέω εοέ Νίκη ολέ, Νίκη ολέο».
Μάλιστα ο Αλεχάντρο Κρουθ πρόσθεσε και το «vamos Niki», ενώ ο Αντόνιο Ροχάνο μάς σύστησε τη νεογέννητη κόρη του ως τη «νέα Νικιώτισσα», όπως είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Η ιδέα των ανθρώπων της ΠΑΕ Νίκη ήταν πολύ έξυπνη και ήρθε να σπάσει τη μονοτονία του τελευταίου διαστήματος. Άλλωστε ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, ούτε καν φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις δεν πραγματοποιούνται. Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» φροντίζουν να κρατούν ζωντανή τη «σπίθα» για την ομάδα τους.
Το βίντεο επιμελήθηκε η ομάδα TechItSerious. Πρόκειται για τους αδελφούς Μιχάλη, Αλέξη και Δημήτρη Τσιντσίνη, οι οποίοι είναι γνωστοί για την… τρέλα τους με τη Νίκη.
Η αγάπη τους αυτή τούς ωθεί να ετοιμάζουν πολλά βίντεο για το «καμάρι της προσφυγιάς». Άλλωστε η ομάδα TechItSerious φημίζεται για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο You Tube, όπου διατηρεί δικό της κανάλι ανεβάζοντας εκεί όλες τις δουλειές της.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το