Αθλητισμός

Μεταγραφή… οργάνωσης στη Νίκη – Χρέη διευθυντή της ΠΑΕ πρόκειται να αναλάβει ο Ανδρέας Κικίλιας

Μεταγραφή… οργάνωσης θα ολοκληρώσει η Νίκη. Πιο συγκεκριμένα χρέη διευθυντή της ΠΑΕ αναμένεται να αναλάβει ο Ανδρέας Κικίλιας.
Διανύουμε μεταγραφική περίοδο και οι διοικήσεις των ΠΑΕ στρέφονται στην απόκτηση προπονητών και ποδοσφαιριστών. Στη Νίκη, όμως, δεν κοιτάζουν μόνο προς σ’ αυτή την κατεύθυνση, γιατί θέλουν να στελεχώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα όσο γίνεται καλύτερα, αλλά όχι μόνο από την αγωνιστική πλευρά.
Στη συγκέντρωση των νέων μετόχων της ΠΑΕ, που διεξήχθη στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου είχε τονίσει ότι υπήρξε ένα θέμα με την οργάνωση, το οποίο πρέπει να τακτοποιηθεί. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση θέλησε να συνεργαστεί μ’ έναν άνθρωπο που γνωρίζει εξαιρετικά το αντικείμενο.

Μετά από αρκετή σκέψη οι ιθύνοντες της ΠΑΕ κατέληξαν στον Ανδρέα Κικίλια, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο πρόσφατο παρελθόν. Ασφαλώς έγινε ευρέως γνωστός στους φιλάθλους της Μαγνησίας από τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία κρίνεται άκρως επιτυχημένη και άπαντες στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον.
Νωρίτερα είχε κάνει το… άλμα στην Αγγλία, όπου ανέλαβε πόστο στην Μπρέντφορντ. Στη «Γηραιά Αλβιώνα αποκόμισε πολύτιμες εμπειρίες και διεύρυνε ακόμη περισσότερο τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο.

Με την επιστροφή του στην Αγγλία εργάστηκε στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ενώ μετά την αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους» μεταπήδησε στην Αγία Παρασκευή, όπου ανέλαβε τη θέση του υπεύθυνου οργάνωσης και επικοινωνίας της Ακαδημίας του συλλόγου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Κικίλιας αποφοίτησε από το ΤΕΙ Αθηνών (BA Διοίκησης Επιχειρήσεων), ενώ σπούδασε και στο Πανεπιστήμιο του Κόβεντρι στην Αγγλία και συγκεκριμένα στον τομέα MasterofArts στη Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, γνωρίζει άριστα το αντικείμενο της οργάνωσης ποδοσφαιρικών συλλόγων και πάνω σ’ αυτό στηρίζεται και η ΠΑΕ Νίκη. Δηλαδή να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στη βολιώτικη ομάδα και να συμβάλει αποφασιστικά στον οργανωτικό τομέα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το