Πολιτισμός

Μελωδική βραδιά με τη Ματούλα Ζαμάνη στην Τσαγκαράδα

Σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο προαύλιο της Νανοπουλείου σχολής στην Τσαγκαράδα, η Ματούλα Ζαμάνη θα χαρίσει μια μελωδική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια σε έναν ιστορικό ατμοσφαιρικό χώρο, καλεσμένη του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας.
Οι ήχοι της παράδοσης, του έρωτα, του ονείρου και της αντίστασης, τους οποίους πάντα επιλέγει, υπόσχονται μία μαγική βραδιά.

Όπως λέει και η ίδια: «Μέσα σε όλη τη διαρκώς παρανοϊκή «σιτσουασιόν», τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η βόλτα μας ξεκινάει. Με ανείπωτη λαχτάρα να μοιραστούμε μουσικές και ιστορίες και να ξεφύγουμε από τη δυστοπική καθημερινότητα. Επειδή η ζωή δεν αναβάλλεται, συναντιόμαστε αυτό το καλοκαίρι για να ανθίσουμε μέσα στα αγκάθια των καιρών. Επειδή είμαστε ινδιάνοι ανάμεσα σε καουμπόηδες».

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 13 ευρώ, ταμείο 15 ευρώ.
Σημεία προπώλησης: Βόλος: Μουσικός Οίκος Κεχαΐδης, Κουταρέλια 29, Τσαγκαράδα: Συνοικία Αγίας Παρασκευής, Aleca’s House, Agandi cafe, συνοικία Αγίων Ταξιαρχών, Freedom cafe, συνοικία Αγίου Στεφάνου, Mountain Escapes Canyoning, Άγιος Ιωάννης Πηλίου, Paralos all day bar.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το