Πολιτισμός

Συνεχίζονται τα «Φιλιππίδεια 2022» στις Μηλιές

Συνεχίζονται τα «Φιλιππίδεια 2022», που φέτος αφιερώνονται στον αείμνηστο πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών της δεκαπενταετίας 1980-95 Τάκη Χατζηγιάννη.
Το πρόγραμμα:
-Σήμερα Παρασκευή 5 Αυγούστου, στις 21.00, στο προαύλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών, από το Κουκλοθέατρο Λαμίας παρουσιάζεται η παράσταση «Χρυσαφένια Πολιτεία». Πρόκειται για ένα παραδοσιακό παραμύθι των Αζτέκων που μιλά για την αξία της δουλειάς και της χαράς και πώς η αγάπη για τη δουλειά νικάει την αγάπη για το χρυσάφι. Οι κούκλες που χρησιμοποιούνται για την παράσταση είναι χειροποίητες είσοδος 2 ευρώ).
-Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, ώρα 9.30 μ.μ. στο προαύλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή». Το Χορευτικό του Συλλόγου θα παρουσιάσει χορούς Μικράς Ασίας και θα ακολουθήσει συναυλία με σμυρναίικα, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια από το μουσικό σύνολο «Ραστωδία». Το μουσικό σύνολο απαρτίζεται από τους μουσικούς Θανάση Δραγάνη, λαούτο – ούτι, Ζήση Γεωργαλιό, κανονάκι, Στράτο Μεγκέ, κρουστά – τραγούδι, Ελεάνα Βαρελά, φωνή, Τάσο Λιλή, βιολί – τραγούδι (είσοδος ελεύθερη). Χορηγός της εκδήλωσης: PPK CONSTRUCTIONS PAPAKOSTAS.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το