Τοπικά

Μελέτη Περιφερειακού από Μπουρμπουλήθρα έως Λαρίσης έτοιμη σε ένα χρόνο

συσκεψη25-9-14 (1)

Σε ένα χρόνο αναμένεται να είναι έτοιμη η μελέτη του έργου του Περιφερειακού από την Μπουρμπουλήθρα μέχρι τη γέφυρα στη Λαρίσης, που υλοποιεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η πορεία της μελέτης συζητήθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας & Σποράδων Δωροθέας Κολυνδρίνη και σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι της Δ/νσης Μελετών του Υπουργείου, εκπρόσωποι των μελετητικών γραφείων, ο Δ/ντης της Δ/νσης Τεχνικών Έργων των ΠΕΜ&Σ καθώς και στελέχη της Υπηρεσίας.
Το κομμάτι αυτό του περιφερειακού έχει μήκος 3,7χλμ., αποτελεί τμήμα του ευρύτερου άξονα Παράκαμψης και Εισόδου πόλεως Βόλου και συνέχεια του ήδη κατασκευασμένου τμήματος της παράκαμψης της πόλης. Χωροθετείται σε εκτός σχεδίου περιοχή, ανάντη και σχεδόν παράλληλα της διαδρομής του ρέματος Ξηριά, και αποτελεί έργο προτεραιότητας για την επόμενη προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Η κα Κολυνδρίνη ενημερώθηκε για τις ενέργειες που απαιτούνται για την ομαλή εκπόνηση της μελέτης και τόνισε ότι από την πλευρά της Περιφέρειας θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να υπάρξει η προαπαιτούμενη συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες -γνωμοδοτήσεις , παροχή στοιχείων-προκειμένου η μελέτη να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το