Τοπικά

Μεγάλο γλέντι στην πλατεία του Αγίου Λαυρεντίου την Κυριακή της Αποκριάς

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Αγίου Λαυρεντίου διοργανώνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, 26 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα έναρξης 13:00, μεγάλο γλέντι στην κεντρική πλατεία του χωριού με την συνοδεία πολυάριθμης μουσικής ομάδας, την ονομαστή «Αγία Φανφάρα». Θα πρωταγωνιστούν τα χάλκινα πνευστά σε ρυθμούς παραδοσιακούς κι ευρύτερα βαλκανικούς. “Ευελπιστούμε σ’ έναν ευνοϊκό καιρό και σε μια ξέφρενη διάθεση” αναφέρει ο Σύλλογος.

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Η Αγία Φανφάρα είναι μια πολυμελής ορχήστρα χάλκινων και ξύλινων πνευστών και κρουστών, αποτελούμενη από μια ετερογενή ομάδα μουσικών από διαφορετικές αισθητικές αφετηρίες. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ένα κράμα από παραδοσιακούς σκοπούς και σύγχρονα τραγούδια της Ελλάδας και της ευρύτερης Βαλκανικής Χερσονήσου και Ανατολικής Μεσογείου.

Έχοντας ως βάση της το κέντρο της Αθήνας, η Αγία Φανφάρα συμμετέχει σε συναυλίες, φεστιβάλ, γάμους, βαφτίσεις, πανηγύρια και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Με σήμα κατατεθέν τη ζωντάνια, το χιούμορ και τον ενθουσιασμό, οι συναυλίες της Αγίας Φανφάρας χαρακτηρίζονται από πανηγυρική διάθεση, πολλά ντεσιμπέλ και τρελό κέφι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το