Αθλητισμός

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο καμπ που συνδιοργανώνουν Ρήγας και ΠΑΟ στο Βελεστίνο

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ρήγα Φεραίου και το δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού ενώνουν τις δυνάμεις τους και μαζί με την εταιρεία SPORTteam διοργανώνουν τριήμερο προπονητικό σεμινάριο ποδοσφαίρου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο από τις 26 έως τις 28 Ιουνίου.
Από την επόμενη Παρασκευή, μέχρι και την Κυριακή, δεκάδες παιδιά από το Βελεστίνο και τις γύρω περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από εξειδικευμένους προπονητές. Το «παρών» θα δώσουν, εκτός απροόπτου, οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Μπατσινίλας και Ανδρέας Λαγωνικάκης, όπως και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κρασώνης που τη σεζόν 1991-92 φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Υπεύθυνος από πλευράς ακαδημίας Ρήγα, είναι ο Κώστας Τσούρικας.
Το ενδιαφέρον για το καμπ είναι μεγάλο και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις συμμετοχής, που δεν είναι μόνο από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, αλλά και από χωριά του νομού Λαρίσης. Κάποια από τα παιδιά που θα ξεχωρίσουν, είναι πιθανό να κληθούν στη συνέχεια να προπονηθούν και στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Αθήνα.

Σε σχετική κοινή ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρονται τα κάτωθι: «Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής αθλητών και προπονητών από το γήπεδο και από τους αγώνες, αφού μείναμε σπίτι για να μείνουμε και υγιείς, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε δυναμικά στο παιχνίδι με ένα τριήμερο ειδικό προπονητικό σεμινάριο, που θα βάλει γκολ στα ποδοσφαιρικά γεγονότα.
Το δίκτυο των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού (PSS), η εταιρεία SPORTteam και η ακαδημία «Ρήγας Φεραίος» σεβόμενοι όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αυτά υπαγορεύονται από τους ειδικούς, διοργανώνουν ένα τριήμερο ειδικό προπονητικό σεμινάριο στις 26-27-28 Ιουνίου 2020.
Το event θα φιλοξενηθεί στις πρότυπες εγκαταστάσεις, στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου και στο ανοικτό αμφιθέατρο της πλατείας Δημοκρατίας. Η όλη διαδικασία θα εποπτεύεται από το τεχνικό επιτελείο και τους ειδικούς συνεργάτες του δικτύου των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού (PSS).
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθούν:
– Προπόνηση αθλητών σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και βελτίωσης φυσικών ικανοτήτων, καθώς και αξιολόγησή τους.
– Σκάουτινγκ αθλητών από ειδικό κλιμάκιο του PSS με ορίζοντα τη στελέχωση της της μικτής των σχολών, τον Σεπτέμβριο του 2020.
– Συζήτηση και ενημέρωση των προπονητών της σχολής από τους υπεύθυνους του PSS για τη νέα σεζόν και την πορεία της συνεργασίας.
– Σεμινάριο για τους γονείς των αθλητών με σκοπό την καλύτερη και σωστότερη αντιμετώπιση του νέου αθλητή.

Το κλιμάκιο που θα έρθει στο ειδικό προπονητικό σεμινάριο θα απαρτίζεται από ορισμένους εκ των παρακάτω: Κώστας Αλάσσας (υπεύθυνος λειτουργίας δικτύου σχολών PSS), Στάθης Τσεκούρας (πρότζεκτ μάνατζερ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το δίκτυο σχολών PSS), Κώστας Κρασώνης (τεχνικός διευθυντής των σχολών δικτύου PSS), Κώστας Μπατσινίλας (σκάουτερ δικτύου σχολών PSS), Ανδρέας Λαγωνικάκης (ειδικός συνεργάτης εταιρείας SPORTteam).
Το κλιμάκιο θα συνοδεύεται και από επιτελείο προπονητών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Κωνσταντίνο Τσούρικα υπεύθυνο της Ακαδημίας του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος (κινητό τηλέφωνο 6976842893) και τον κ. Μελέτη Γιούργα (κινητό τηλέφωνο 6983181072)».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το