Ελλάδα

Mεγάλη θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη

Βαριά κι ανείπωτη θλίψη σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα στην κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και προκαλώντας σοκ στον δημοσιογραφικό – κι όχι μόνο – κόσμο της χώρας.

Συγγενείς, φίλοι κι αμέτρητοι συνάδελφοι βρέθηκαν εκεί στο τελευταίο αντίο στο Βασίλη, καθώς επίσης κι άφθονοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου της χώρας, καθ’ ότι ο ίδιος είχε ασχοληθεί με το πολιτικό ρεπορτάζ.

Ντόρα Μπακογιάννη

Όλοι αποχαιρέτησαν τον Βασίλη Μπεσκένη με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα τη στιγμή που το φέρετρό του έβγαινε από την εκκλησία. Με τρεμάμενη από τους λυγμούς φωνή, η σύζυγός του, Γιώτα, είπε ότι θα τον αγαπά για πάντα μέσα από το πρόσωπο του γιου τους.

Ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της ΝΔ Άδωνης Γεωργιάδης με την συζυγό του Ευγενία Μανωλίδου

Ανάμεσα στους πολιτικούς που έσπευσαν εκεί για το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μπεσκένη ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος, η Ντόρα Μπακογιάννη, κ.α.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος στην κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη
Οι δημοσιογράφοι Σταύρος Ιωαννίδης και Άννα Μπουσδούκου στην κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη
Δημοσιογράφοι και τεχνικοί παρακολουθούν την κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη
Ο βουλευτής της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το