Τοπικά

Μεγάλη συμμετοχή στην διαδικτυακή συζήτηση της Ζέττας Μακρή με τον καθηγητή Κώστα Γουργουλιάνη για την πανδημία

Από το γραφείο της κ. Ζέττας Μακρή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Πρώτη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Πανδημία: Η επόμενη μέρα» διοργάνωσε η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή με προσκεκλημένο ομιλητή τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Καθηγητή Πνευμονολογίας κ. Κ. Γουργουλιάνη, που είχε εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Τόσο μεγάλη, που πολλοί εκ των ενδιαφερομένων δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην πλατφόρμα λόγω υπερκάλυψης.


Ο καθηγητής ανέλυσε, παραστατικά και εύληπτα, την κατάσταση της επόμενης ημέρας διατυπώνοντας αισιόδοξες απόψεις, λόγω του ορθού χειρισμού από την πλευρά της κυβέρνησης, της πανδημίας. Απάντησε δε, αναλυτικά, στις πολλές ερωτήσεις που του έθεσαν οι συμμετέχοντες αποσαφηνίζοντας πολλές πλευρές του θέματος και της καθημερινότητας. Εξήγησε, βήμα – βήμα, την επιστροφή στην κανονικότητα και την ανάγκη συμμόρφωσης με τις οδηγίες των ειδικών. Με τις προϋποθέσεις αυτές, τόνισε, υπάρχει αισιοδοξία για την ομαλοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.


Στη διαδικτυακή συζήτηση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, αυτοδιοικητικοί, όπως ο δήμαρχος Αλμυρού κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, ο δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, κ. Μουλάς, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Βόλου, κ. Γ. Πράττος, ο τομεάρχης υγείας της ΝΟΔΕ και γιατρός, κ. Στ. Πολύζος, η αντιπρόεδρος του σωματείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» και γιατρός Πόπη Σκούπρα, ο γενικός γραμματέας του νομαρχιακού τμήματος ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας, Β. Αποστολάκης, το προεδρείο του συλλόγου των νεφροπαθών, το προεδρείο του συλλόγου των φυσικοθεραπευτών, πολλά μέλη της ΟΝΝΕΔ αλλά και συνειδητοποιημένοι συμπολίτες με ενεργό συμμετοχή και ερωτήσεις.
Απολύτως ικανοποιημένη η κ. Μακρή από το επίπεδο της συμμετοχής, τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά, δήλωσε ότι αφενός εξεπλάγη από την εξοικείωση των Βολιωτών με τη σύγχρονη τεχνολογία και αφετέρου από την διάθεση να ενημερωθούν υπεύθυνα και έγκυρα. Εξάλλου, η επιτυχία της πρώτης αυτής διαδικτυακής, ανοικτής συζήτησης δημιουργεί εξαιρετικές προϋποθέσεις για τη συνέχιση των πρωτοβουλιών της με δεύτερη την επιχειρηματικότητα και προσκεκλημένο τον πρόεδρο του ΣΘΕΒ, κ. Αχ. Νταβέλη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το