Ελλάδα

Mega: Ο Φλαμπουράρης ένας από τους υπουργούς που ελέγχεται για το πόθεν έσχες

flabouraris

Ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ο ένας εκ των δύο υπουργών, τα πόθεν έσχες των οποίων παρουσιάζουν κενά και ελέγχονται από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega στο κεντρικό του δελτίο την Τρίτη.

Πρόκειται για την υπόθεση με τις μετοχές που διατηρούσε σε τεχνική εταιρεία. Ερωτηθείς από το MEGA σχετικά με το ζήτημα αυτό με το πόθεν έσχες του o κ. Φλαμπουράρης δήλωσε: «Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω τη μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν».

Υπενθυμίζεται ότι το άλλο “προβληματικό” πόθεν έσχες αφορά υπουργό, ο οποίος επί τρία χρόνια δεν δήλωνε 1 εκατομμύριο σε κατάθεση, έκανε συμπληρωματική δήλωση 1 εκατομμυρίου και τώρα η επιτροπή πόθεν έσχες θα ελέγξει την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κενά υπάρχουν στα πόθεν έσχες και άλλων δύο ατόμων, με τον Αλέξη Μητρόπουλο να δηλώνει στο MEGA ότι δεν πρόκειται για τον ίδιο.

Όπως μετέδωσε το κανάλι, μετά το χθεσινό ρεπορτάζ ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες, Γιώργος Βαρεμένος, κάλεσε την προκάτοχό του Δέσποινα Χαραλαμπίδου και της ζήτησε να δώσει όλα τα σχετικά στοιχεία.

Η πρώην πρόεδρος της Επιτροπής είπε στον κ. Βαρεμένο ότι θα παραστεί στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής που θα γίνει τις επόμενες μέρες και θα ενημερώσει σχετικά.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το