Τοπικά

Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜΒ «τα βάζει» η δημοτική αρχή για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ

Στους εκπροσώπους των εργαζομένων επιχειρεί να μετακυλήσει τις ευθύνες της για την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ, η δημοτική αρχή Βόλου. «Είναι υπόλογοι έναντι της επιχείρισης και της κοινωνίας» υποστηρίζει η δημοτική αρχή, εκφράζοντας την ενόχλησή της για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων μετά τις δυο νέες κατασχέσεις συνολικού ποσού 1 εκατ. ευρώ από το ταμείο της Επιχείρησης.

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή αναφέρει:

Τηρώντας απαρέγκλιτα την ιεραρχία, που τους έχει κατατάξει τελευταίους στη νεοσύστατη οργάνωση για την άλωση του Δήμου Βόλου και την επιστροφή στο “σκοτινό” του παρελθόν, οι συνδικαλιστές, και όχι οι εργαζόμενοι, της ΔΕΥΑΜΒ θυμήθηκαν και εξέδωσαν ανακοίνωση για το υπερ σκάνδαλο της ΕΡΓΗΛ και τις καταστροφικές του συνέπειες για την ίδια την επιχείρηση και την πόλη.

Και θα μας άγγιζε και θα μας συγκινούσε κι εμάς το ενδιαφέρον τους αν δεν ήταν οι ίδιοι που εργάζονταν στην ΔΕΥΑΜΒ και την περίοδο που στήθηκε αυτό το σκάνδαλο – απάτη και για το οποίο ουδέν, όπως ισχυρίζονται, αντιλήφθηκαν, ως όφειλαν πάντως, κάτι για το οποίο οφείλουν εξηγήσεις στην Βολιώτικη κοινωνία.

Είτε δεν αντιλήφθηκαν, είτε αντιλήφθηκαν και δεν ήθελαν να “δώσουν”συναδέλφους τους, που διέπραξαν εγκληματικές παραλείψεις υπέρ της ΕΡΓΗΛ, είτε, ακόμη χειρότερα, κάποιοι εξ αυτών ενδεχομένως συνέπραξαν, σε κάθε περίπτωση όπως έλεγε και ο κάποτε κομματικός τους καθοδηγητής “δεν δικαιούνται δια να ομιλούν”. Είναι υπόλογοι έναντι της επιχείρισης και της κοινωνίας.
Αλλά η ώρα της αλήθειας έφθασε. Και κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του, που λέει και ο λαός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το