Αθλητισμός

Με Τιτάνες την Κυριακή στο ΕΑΚ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού – Στο ρόστερ και η Γεωργία Τσουκαλά

Συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών, με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου τους Τιτάνες Δράμας.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων» από το περσινό πρωτάθλημα της Α1 γυναικών (είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι με τον Πρωτέα Βούλας την ώρα του αγώνα).
Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνίζεται ως επί το πλείστον, με παιδιά των τμημάτων υποδομής (κορασίδες και νεάνιδες), θα επιδιώξει να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση και να φτάσει στη νίκη, απέναντι στην ομάδα της Δράμας, η οποία είναι στα μέτρα του και στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 36-80 από τον Άρη εντός έδρας.
Θυμίζουμε, πως το βολιώτικο συγκρότημα υπέστη βαριά ήττα την 1η αγωνιστική από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη με 86-32.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε και στην απόκτηση μιας ακόμη παίκτριας, της Γεωργίας Τσουκαλά, η οποία είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Αγωνίζεται ως γκαρντ, το δελτίο της εκδόθηκε από την ΕΟΚ και η νεαρή παίκτρια θα βρίσκεται στη διάθεση του Κώστα Δέρβου.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι η Εύη Χαβαλέ, η οποία ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η έμπειρη παίκτρια υποβάλλεται σε θεραπεία, δεν προπονείται με την ομάδα, ωστόσο, θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και την Κυριακή θα ξεκαθαρίσει, αν θα παίξει ή όχι κόντρα στους Τιτάνες Δράμας.
Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» να συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό του ΕΑΚ.

«Όλα τα κορίτσια δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τους Τιτάνες Δράμας, μια ομάδα που δεν συγκαταλέγεται τις ισχυρές της κατηγορίας και πιστεύω, πως έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών, οι οποίες καθημερινά προσπαθούν να συνδυάσουν την προπόνηση με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, τη στιγμή που οι περισσότερες είναι μαθήτριες Λυκείου. Αυτά τα κορίτσια αποκτούν σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις, παίζοντας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών» τονίζει με δηλώσεις του στη «Θ» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Δέρβος.
Αξίζει να σημειώσουμε, πως στο κυριακάτικο παιχνίδι θα βρεθεί αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» η Βολιώτισσα Χαρά Ντελή, η οποία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου τα τρία προηγούμενα χρόνια. Φέτος ενισχύει την ομάδα των Τιτάνων, καθώς είναι φοιτήτρια στη Δράμα.
Από την ΕΟΚ ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής μπάσκετ γυναικών. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους Τιτάνες θα διευθύνουν οι κ.κ. Τζέκας, Δημουλάς, ενώ κομισάριος του αγώνα θα είναι ο κ. Τσιργούλας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι 10 πιο περίεργοι νόμοι στον κόσμο που σίγουρα δεν ήξερες

Οι κοινωνίες για να λειτουργήσουν σωστά χρειάζονται κανόνες ώστε οι άνθρωποι να ζουν σε αρμονία.…

24 Μαΐου 2024

To VMRO κατηγορεί την Ελλάδα ότι κλείνει την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ

Προκλητικός εμφανίστηκε, για ακόμη μια φορά, ο επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος VMRO –DPMNE και μελλοντικός…

24 Μαΐου 2024

Συναγερμός με περιστατικό μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο – Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων νοσηλεύεται κορίτσι, μαθήτρια δημοτικού…

24 Μαΐου 2024

Κιλκίς: Ελεύθερος ο 58χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε επίδοξο ληστή – Προφυλακιστέος ο συνεργός του 45χρονου

Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Κιλκίς, ο 54χρονος κτηνοτρόφος, ο…

24 Μαΐου 2024

Επίδομα παιδιού Α21: Σε ποιους κόβεται από 1η Ιουλίου

Η δόση για το επίδομα παιδιού Α21 του διμήνου Μάρτιος- Απρίλιος πλησιάζει με πληρωμές στους…

24 Μαΐου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Χωρίς δημόσιες εμφανίσεις για όλο το 2024

Εκτός δημοσίων εμφανίσεων θα παραμείνει η Κέιτ Μίντλετον καθώς συνεχίζει τη χημειοθεραπεία για καρκίνο, όπως…

24 Μαΐου 2024