Πολιτισμός

Με την ταινία «Αγκάθα: Η εξιχνίαση ενός φόνου» συνεχίζονται οι προβολές στην «Εξωραϊστική»

Συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά του Βόλου, την «Εξωραϊστική», η οποία υπόσχεται όμορφα βράδια κάτω από τον έναστρο ουρανό. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι το εξής:
-Αγκάθα: Η εξιχνίαση ενός φόνου, έως 29/9, στις 21.20: Βρισκόμαστε στο 1926. Με την προσωπική της ζωή στη χειρότερη φάση και το συγγραφικό της έργο σε παύση, η νεαρή Αγκάθα Κρίστι εμπλέκεται σε ένα μυστηριώδες άλυτο έγκλημα. Η Φλόρενς βρίσκεται νεκρή σε ένα τρένο για το Χέιστιγκς και η έρευνα για τον δολοφόνο που ακολουθεί, αποβαίνει άκαρπη. Η νονά της, απελπισμένη, απευθύνεται στην Αγκάθα με την ελπίδα να πετύχει αυτό που η αστυνομία δεν κατάφερε: Να βρει τον δολοφόνο.
-Angry Birds: Η ταινία 2 (μεταγλωττισμένη), 28/9, στις 19.20: Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωές τους – τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ – που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια.
-Μπάτε σκύλοι αλέστε (μεταγλωττισμένη), 29/9, στις 19.20: Το αιώνιο ερώτημα παραμένει: Τι κάνουν τα κατοικίδια στο σπίτι όταν λείπουν τα αφεντικά; Ο ήρωας της ιστορίας, ο Μαξ, είναι το Τζακ Ράσελ Τεριέ, που περνάει μια παράξενη φάση ζωής. Η ιδιοκτήτριά του έχει πλέον παντρευτεί και έχει αποκτήσει ένα παιδάκι, το οποίο ο Μαξ αισθάνεται ότι είναι ανυπεράσπιστο και πρέπει να προστατέψει με κάθε τρόπο.
-Τα παράπονά σας στον έφορο, 30/9 έως 2/10, στις 21.15: Ο Φρεντ είναι ένας πετυχημένος επιχειρηματίας που έχει μπλέξει άσχημα. Μόλις έκλεισε το σπουδαιότερο συμβόλαιο της καριέρας του, αλλά οι ελεγκτές της εφορίας απειλούν να του κλείσουν την εταιρεία εξαιτίας μίας φορολογικής απάτης… ενώ η λύση του προβλήματος είναι χειρότερη από το ίδιο το πρόβλημα! Ο Φρεντ και οι «trendy» συνεργάτες του πρέπει να μετακομίσουν την επιχείρηση σε μία οικονομικά υποβαθμισμένη ζώνη έξω από το Παρίσι.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το