Αθλητισμός

Με την ίδια συνταγή προχωρά για την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ίωνας

Με την ίδια συνταγή θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στην Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ίωνας. Στο «τιμόνι» παραμένει ο Λάμπρος Πρέκας, ενώ ανανέωσαν οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Τζήμας, Τάσος Μαντζουράνης, Θανάσης Φοινικόπουλος και Παναγιώτης Κουμπούνης.
Το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ ολοκληρώθηκε και ο Ίωνας δεν μπόρεσε να συνεχίσει την πορεία του προς τα πλέι οφ. Η διοργανώτρια αρχή έβαλε «λουκέτο» στο φετινό πρωτάθλημα ακολουθώντας το παράδειγμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έπραξε το ίδιο και με τις δικές της διοργανώσεις.

Πάντως ο πρόεδρος Στέφανος Φαρμάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ «Ίωνας» θα συνεχίσουν με την ίδια συνταγή για την ομάδα της νέας χρονιάς, με στόχο να πρωταγωνιστήσει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, εφόσον αυτό καταστεί δυνατό. Έτσι στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Λάμπρος Πρέκας, ενώ ανανέωσαν οι καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Τζήμας, Τάσος Μαντζουράνης και Θανάσης Φοινικόπουλος. Οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Για τον Λάμπρο Πρέκα: «Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λάμπρο Πρέκα τόσο για την ανδρική ομάδα όσο και για το παιδικό αλλά και το εφηβικό τμήμα.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο υπό την καθοδήγηση του κόουτς Πρέκα το ανδρικό μας τμήμα βρίσκεται σταθερά στις θέσεις των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ Θεσσαλίας παίζοντας παράλληλα όμορφο μπάσκετ. Επίσης η άνοδος της Ακαδημίας μας ήταν ραγδαία με το παιδικό μας τμήμα να κατακτά το πρωτάθλημα Μαγνησίας και να συνεχίζει για το Πανθεσσαλικό πρωτάθλημα. Ο κόουτς Πρέκας θα είναι και ο υπεύθυνος των ακαδημιών μας και της οργάνωσης τους.
Ευχόμαστε στον κ. Πρέκα καλή δύναμη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει και να πάμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά μαζί».

Για τον Τάσο Μαντζουράνη: «Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου έχοντας ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Τάσο Μαντζουράνη. Ο Τάσος που συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ήταν ένας απο τους βασικούς πυλώνες της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε και αποτέλεσε και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας. Ελπίζουμε και τη νέα χρονιά να έχει υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει».

Για τον Δημήτρη Τζήμα: «Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Τζήμα. Ο Δημήτρης θα βρίσκεται για τρίτη χρονιά στην ομάδα μας.
Την περσινή χρονιά επέστρεψε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό στο δεύτερο γύρο και βοήθησε πολύ την ομάδα μας μέχρι το σημείο της διακοπής. Τη νέα χρονιά θα ήταν έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας ακόμα πιο πολύ. Καλή χρονιά να έχεις Δημήτρη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού.

Για τον Θανάση Φοινικόπουλο: «Ο Α.Σ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Θανάση Φοινικόπουλο. Ο Θανάσης είναι ένας από τους πιο παλιούς παίκτες καθώς είναι ο τρίτος χρόνος που θα είναι στην ομάδα μας.
Κάποιοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να βοηθήσει όσο ήθελε πέρσι όμως φέτος υγιής αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα μας. Καλή χρονιά να έχεις Θανάση με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Για τον Παναγιώτη Κουμπούνη: «Ο ΑΣ Ίωνας Βόλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Κουμπούνη. Ο Παναγιώτης θα είναι για τέταρτο χρόνο μαζί μας και θα είναι ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας μας.
Την περσινή χρονιά βοήθησε πολύ την περιφέρεια της ομάδας μας και το ίδιο αναμένεται να κάνει και φέτος. Καλή χρονιά να έχεις Παναγιώτη με υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το