Αθλητισμός

Με σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Ικάρους στα Τρίκαλα

Με πολλές απουσίες θα μεταβεί στα Τρίκαλα ο Ολυμπιακός. Σήμερα στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας κοντράρουν τους Ικάρους, οι οποίοι φέτος έχουν παρουσιάσει πολύ καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 4η θέση με 23 βαθμούς και κάνουν την ύστατη προσπάθεια να μπουν σφήνα στην κούρσα της ανόδου.
Στην αντίπερα όχθη οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν κόντρα στην Αριδαία. Από τη μία μεριά πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη με 79-74, από την άλλη κάλυψαν τη διαφορά των τριών πόντων με την οποία είχαν ηττηθεί στον πρώτο γύρο.
Βέβαια στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα παρουσίασε μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά αυτό θεωρείται φυσιολογικό, αφού υπάρχουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Καραμήτσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον τένοντα του παράμεσου δακτύλου στο χέρι και χάνει την υπόλοιπη σεζόν, ενώ τραυματίες είναι και οι Παναγιώτης Σπανόπουλος, Γιάννης Χροναίος, που έκαναν κάποιες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, αλλά έχουν χάσει έδαφος.
Παράλληλα ο Δημήτρης Μπόγδανος έχει δεχθεί ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και αισθάνεται ενοχλήσεις. Για τον λόγο αυτό ο πολύπειρος φόργουορντ μάλλον θα προφυλαχθεί σήμερα, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια.
Ασφαλώς όλα τα παραπάνω απασχολούν τον Γιώργο Βλιώρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να προετοιμάσει την ομάδα του όπως θα ήθελε. Παρόλα αυτά περιμένει από τους παίκτες του να μην τα παρατήσουν, όπως επισημαίνει και ο ίδιος στις δηλώσεις του.

«Το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων είναι δύσκολο για εμάς, δεν είναι από τα παιχνίδια που αν χάσουμε, χανόμαστε. Από κει και πέρα και πάλι υπάρχουν προβλήματα, όμως επειδή δεν έχουμε μάθει να τα παρατάμε και παλεύουμε το κάθε παιχνίδι, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο δυνατό» υπογράμμισε ο Βολιώτης προπονητής για να προσθέσει:
«Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος, που θα είναι ευεργετική για μας και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε παραπάνω εν όψει του παιχνιδιού με τη Μελίκη, που είναι μεν ψηλά στη βαθμολογία, αλλά μπορούμε να ελπίζουμε σε θετικό αποτέλεσμα».
Οι παίκτες στους οποίους υπολογίζει η τεχνική ηγεσία είναι οι: Γιάννης Ευτυχίδης, Άγγελος Μπράμι, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Φάνης Αγγελοκωστόπουλος, Βασίλης Μπουσκολίτης, Γιώργος Μπεκρής, Βαγγέλης Γιαννίκος, Φώτης Μπουσκολίτης, Αλέξανδρος Μπούρας, Σταμάτης Σκαμάγκας, Αντώνης Μούμογλου και ίσως οι Δημήτρης Μπόγδανος, Παναγιώτης Σπανόπουλος, Γιάννης Χροναίος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο Δένδιας προτείνει τη Λάρισα για αρχηγείο της ευρωπαϊκής επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα

Τη Λάρισα για στρατηγείο της επιχείρησης στην Ερυθρά Θάλασσα θα προτείνει στους Ευρωπαίους ομολόγους του,…

31 Ιανουαρίου 2024

Μάνος Κοντολέων “Η Μήδεια, δυστυχώς, αποδεικνύεται πάντα επίκαιρη”

  «Σαν Μήδεια» (εκδόσεις Πατάκη) είναι ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου του Μάνου Κοντολέων, του…

31 Ιανουαρίου 2024

Γρουσούζικη η 13η αγωνιστική της Α2 Γυναικών για την Ανόρθωση

Γρουσούζικη αποδείχθηκε η 13η αγωνιστική της Α2 Γυναικών για την Ανόρθωση, καθώς ηττήθηκε με 54-51…

31 Ιανουαρίου 2024

Νταλίκα ανετράπη από τον ισχυρό άνεμο και παραλίγο να πέσει στον γκρεμό

Τρομακτικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 30, Ιανουαρίου στην Εύβοια. Νταλίκα ανετράπη στο σημείο…

31 Ιανουαρίου 2024

Πανηγύρεις Αγίου Τρύφωνος και Υπαπαντής

  Την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Τρύφωνος εορτάζει η Εκκλησία μας την Πέμπτη 1/2. Στην…

31 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση γνωριμίας του Ξενώνα Αστέγων Βόλου με τους “Μάγνητες Τυφλούς”

Στο πλαίσιο της δικτύωσης του Ξενώνα Αστέγων Βόλου με φορείς της ευρύτερης περιοχής πραγματοποιήθηκε τη…

31 Ιανουαρίου 2024