Τοπικά

Mε ποσό 8.372.912,24 ευρώ επιχορηγείται η ΔΕΥΑΜΒ για την εξόφληση των απλήρωτων υποχρεώσεων της

Αναρτήθηκε σήμερα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ( ΑΔΑ:643846ΜΤΛ6-ΜΙΘ) η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών για την επιχορήγηση Δήμων και Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης για την εξόφληση δικαστικών και συναφών υποχρεώσεών τους.  Σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργος Τόρης αναφέρει:

“Με την απόφαση αυτή, που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός, κ. Στυλ. Πέτσας , επιχορηγείται η ΔΕΥΑΜΒ με ποσό 8.372.912, 24 ευρώ για την εξόφληση των απλήρωτων υποχρεώσεων προς την ΕΡΓΗΛ, αφορά το 80% της οφειλής και αναμφίβολα αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου και της ΔΕΥΑΜΒ καθώς κλείνει οριστικά ένα τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο, που ερχόταν από το παρελθόν, με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση για τους Βολιώτες και τις Βολιώτισσες.

Την ίδια στιγμή απελευθερώνονται οι τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες της ΔΕΥΑΜΒ, που πλέον απερίσπαστη επιδίδεται στο πολυδιάστατο έργο της προκειμένου να αξιοποιήσει αποκλειστικά προς όφελος των πολιτών και μόνο το πολύτιμο αγαθό του νερού αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος, με μια σειρά μεγάλων έργων και παρεμβάσεων που ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το